moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Τα πλάνα του Δήμου Πειραιά, να χτίσει νέο κολυμβητήριο που θα στεγάσει τις ομάδες αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Ευρωλίγκας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»
Νέο κολυμβητήριο σκοπεύει να χτίσει ο Δήμος Πειραιά, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.
Ο δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την ικανοποίηση να υποδεχτεί η πόλη τη διοργάνωση, αλλά και την παρουσία των «ερυθρόλευκων».
Πέραν του Γιάννη Μώραλη, το παρών στην εκδήλωσε έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της ΛΕΝ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου, Μάρκο Μπίρι, ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριος Μιχάλης Υδραίος και η Γενική Διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε στην τοποθέτησή του: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ο Πειραιάς θα φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχει και η ομάδα της πόλης μας, ο Ολυμπιακός, μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που είναι πρεσβευτής της πόλης του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» πιστεύω ότι μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση.

inner

Θα θέλαμε στην πόλη μας και σκοπεύουμε τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε στον Πειραιά, ένα κολυμβητήριο πολύ καλύτερο από αυτό, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται αγώνες υψηλού επιπέδου και να έχουν οι ομάδες μας, πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις για να δουλεύουν και να προετοιμάζονται. Έχουμε τη διάθεση να φιλοξενήσουμε όλους τους ανθρώπους των ξένων αποστολών που θα βρεθούν εδώ, οι οποίοι στοχεύουμε να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης μας, του Πειραιά, παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε η διοργάνωση να έχει επιτυχία, να μην υπάρχουν προβλήματα και είμαστε αισιόδοξοι για την έκβασή της. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες και φυσικά κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, σε γεμάτες εξέδρες και ευελπιστώ ότι αυτή είναι η αρχή μιας σειράς πολύ σημαντικών διεθνών διοργανώσεων, τις οποίες θα φιλοξενήσουμε
».

Η Συνέντευξη Τύπου του Final Four

Η Συνέντευξη Τύπου του Final Four

Διαθεσόπουλος: «Τρεις οι λόγοι της επιλογής του Ολυμπιακού»
Από τη μεριά του ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος τόνισε πως οι λόγοι που η διοργάνωση ανατέθηκε στον Ολυμπιακό είναι τρεις, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την ανάπτυξη του πόλο στην Ελλάδα και οι συνεχείς παρουσίες ελληνικών ομάδων σε διοργανώσεις.

inner

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, ως ΚΟΕ, να συνδιοργανώνουμε με τον Ολυμπιακό, το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, τη μεγαλύτερη διοργάνωση της ΛΕΝ, σε επίπεδο συλλόγων. 
Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, γιατί διοργανώνεται σε αυτήν εδώ την πόλη και γιατί μετέχει ο εκπρόσωπός της, ο Ολυμπιακός. 
Ο λόγος που η ΛΕΝ επέλεξε τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό να διοργανώσουν αυτό το Φάιναλ Φορ (διότι θέλω να σας ενημερώσω ότι υπήρχαν υποψηφιότητες και από την ομάδα του Κίρισι, αλλά και από την Ουίπεστ, για να διοργανωθεί εκεί το Φάιναλ Φορ) είναι τρεις:
 Ο πρώτος είναι ότι η ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση βρίσκεται στις κορυφές της παγκόσμιας γυναικείας υδατοσφαίρισης. 
Ας μην ξεχνάμε ότι οι Εθνικές μας ομάδες, επί σειρά ετών, είναι πρωταθλήτριες. Επιπλέον, οι ομάδες μας, Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης, παίζουν ανελλιπώς σε υψηλό επίπεδο, στο ευρωπαϊκό πόλο. 
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Πειραιάς είναι η ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανέκαθεν, με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό. 
Το τρίτο είναι ότι ο Πειραιάς είναι μια πόλη, που θέλει να σηματοδοτήσει ότι πέρα από τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες, το πόλο είναι σε υψηλό επίπεδο, έχει προοπτικές και χαίρομαι που ο άρχοντας του τόπου, ο Δήμαρχος, κ. Μώραλης έκανε αναφορά στο γεγονός ότι είναι στις προθέσεις του, ο Πειραιάς να αποκτήσει καλύτερες εγκαταστάσεις για να διοργανώνει τόσο σπουδαία τουρνουά. Οι ομάδες που μετέχουν είναι ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή η ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. 
Εδώ, θα δείτε το επόμενο διήμερο 52 αθλήτριες, με τη μεγάλη τους πλειοψηφία να έχουν κορυφαίες εμπειρίες από συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις, να είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης ή κόσμου.
 Το 60%-70% είναι από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου, γι' αυτό και θα είναι υψηλού επιπέδου αγώνες. 
Εύχομαι και πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία η διοργάνωση. Έχει αναμορφωθεί το "Πέτρος Καπαγέρωφ" ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει αυτή τη διοργάνωση και ελπίζω σε ότι καλύτερο και από πλευράς αποτελεσμάτων».

Μπίρι: «Για αυτό επιλέξαμε την πόλη του Πειραιά»

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος της ΛΕΝ, Μάρκο Μπίρι εξήγησε τους λόγους που επιλέχθηκε ο Πειραιάς για να διοργανώσει το Final-4:

inner

«Θέλουμε να προβάλλουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο, γι’ αυτό επιλέξαμε την πόλη του Πειραιά. Σκοπεύουμε να κάνουμε το προϊόν της διοργάνωσης γνωστό, ώστε να το καταλαβαίνει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, μόνο από το λογότυπό του, όπως γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. 
Σκοπεύουμε δηλαδή, να αποκτήσει ταυτότητα η διοργάνωση, ώστε να είναι γνωστή και μόνο από το λογότυπό της. Πέρυσι, η διοργάνωση έγινε στη Βουδαπέστη, με μεγάλη επιτυχία. 
Ένα συγκριτικό στοιχείο είναι ότι ο αριθμός των επισκεπτών που στεκόταν για περισσότερο από ένα λεπτό μπροστά στην οθόνη, ξεπέρασε το 1.200.000.000 κόσμου, που είναι τεράστιος αριθμός, που δεν είχε ποτέ το πόλο. 
Ένα σημαντικό μέρος αυτού του κοινού προήλθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι λοιπόν τεράστια πρόκληση, όχι μόνο να φτάσουμε και να διατηρήσουμε αυτό τον αριθμό, αλλά και να τον ξεπεράσουμε. 
Σκοπός μας είναι να κοινοποιηθεί το άθλημα, στο ευρύ κοινό. Θα είναι μια σημαντική οργανωτική επιτυχία, αν γίνει αυτό. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το κανάλι της ΝΟVA, που θα έχει την κάλυψη και θα δώσει τα καλύτερα στιγμιότυπα στην Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική ένωση (ΕBU), ώστε όλα τα κανάλια της Ευρώπης, ελεύθερης εμβέλειας να έχουν εικόνα από τη διοργάνωση. 
Είναι σημαντική προώθηση για το άθλημα. Ελπίζω, ότι τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί μια συμφωνία, ώστε και κανάλια σε Γαλλία και Ισπανία, να μεταδώσουν τη διοργάνωση. 
Μια σύντομη αναφορά στις ομάδες. 
Η Σαμπαντέλ είναι η κάτοχος του τίτλου, έχει τρεις κατακτήσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματά της. 
 Παρ' όλες τις κατακτήσεις φαίνεται ότι έχει κίνητρο και για άλλη μία κατάκτηση. Ακολούθως, η Ουίπεστ, που έχει μεγάλη παράδοση στην γυναικεία υδατοσφαίριση, ως Ουγγρική ομάδα, αξίζει να βρίσκεται σε αυτή εδώ τη διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ.
Το ίδιο η Κίρισι που μπορεί να μην έχει τεράστια παράδοση σε κατακτήσεις, αλλά είναι πάντα εδώ σε τελικούς και ημιτελικούς, μεγάλων διοργανώσεων.
 Τέλος όσον αφορά τον Ολυμπιακό, πέρα από τα γνωστά, ένα επιπλέον στατιστικό είναι ότι φιλοδοξεί να γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία που θα κερδίσει δύο τίτλους, μετά την Ιταλική Προ Ρέκο. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τις αρχές της πόλης, για τη διοργάνωση που έχουν ετοιμάσει και εύχομαι να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο».

Τσιλιγκίρη «Ο προορισμός δεν μπορούσε να είναι άλλος»


Εκ μέρους του Ολυμπιακού, η Γενική διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησε για την πρόκληση που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» για να αναλάβουν την διοργάνωση, ευχαριστώντας όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το γεγονός.

inner

«Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο ανάποδα, παίρνοντας την «ασίστ» από τον Μάρκο Μπίρι, αναφορικά με την ενδεχόμενη επιτυχία που μπορεί να έχει η ομάδα μας. 
Εμείς αποδεχόμαστε την πρόκληση, έχουμε όλα τα φόντα να βρεθούμε σε αυτή τη θέση , να πάρουμε τον τίτλο και ίσως του χρόνου να γράψουμε την πρώτη σελίδα στην ιστορία και να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια. 
Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι γεννημένη για να κατακτά τίτλους και είναι “καταδικασμένη”, άτυπα, να το κάνει.

Η δεύτερη πρόκληση που έπρεπε να αναλάβουμε ήταν αυτή της διοργάνωσης, από την στιγμή που μας ανατέθηκε η ευθύνη. Η αρχική προοπτική ήταν να πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό στάδιο). Τα πολλά διαδικαστικά προβλήματα, στενά χρονικά όρια και κάποια άλλα θέματα, μας ανάγκασαν να αλλάξουμε κατεύθυνση και επιλέξαμε τον καλύτερο προορισμό, τον Πειραιά.

Έτσι λοιπόν, το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, για τη σεζόν 2014-2015, θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο λιμάνι. 
Θα δούμε πολύ δυνατούς αγώνες, πολύ μεγάλες ομάδες. Για να μπορέσει αυτό να πραγματοποιηθεί έπρεπε να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου, για να μπορέσει να ανακατασκευαστεί το κολυμβητήριο και να υποδεχθεί μια τέτοια διοργάνωση. 
Είναι χαρά μας που καταφέραμε να το κάνουμε αυτό και συνεχίζουμε. 
Οι εργασίες αυτές δε θα αφορούν μόνο αυτή τη διοργάνωση, θα είναι παρακαταθήκη για το κολυμβητήριο και από τη Δευτέρα, που θα επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, ώστε αυτό να χρησιμοποιείται τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες, που κάνουν εκεί προπόνηση από το πρωί έως το βράδυ.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του Ολυμπιακού, που έχουν σταθεί δίπλα μας. Ειδικότερα για τη διοργάνωση, την Εθνική Ασφαλιστική, που είναι ο μέγας χορηγός του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα για το 2015 και το Δήμο Πειραιά για την υποστήριξη και πραγματική βοήθεια, για να μπορέσει να διοργανωθεί αυτό το Φάιναλ Φορ. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το μέγα χορηγό του Ολυμπιακού, τη Νovibet, η οποία σε αυτή τη διοργάνωση είναι δίπλα μας και τη Novasports, η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε κίνηση. Περιμένουμε, όλοι οι φίλοι του αθλήματος να γεμίσουν οι εξέδρες, να βρεθεί κόσμος στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». 
Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ δυνατά παιχνίδια, να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, ώστε να μείνει το Κύπελλο, εδώ που έχει έρθει και για τις επόμενες 2 ημέρες, ο προορισμός δε μπορεί να είναι άλλος από τον Πειραιά».

Παυλίδης: «Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος»
Χάρης Παυλίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Είναι ευτυχία για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στο Φάιναλ Φορ και μάλιστα διπλή ικανοποίηση που η διοργάνωση θα γίνει στον Πειραιά.
 Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, φυσικά δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. 
Θα ξεκινήσω με την Κίρισι, την οποία αντιμετωπίζουμε στον τελικό. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια δε λείπει ποτέ από Φάιναλ Φορ, κάτι το οποίο δείχνει μια τεράστια ποιότητα και πολύ σοβαρή δουλειά την οποία κάνουν στη Ρωσία. Θα περάσω στην Ουίπεστ, έχοντας προσωπικά ιδιαίτερη αδυναμία στο Ουγγρικό πόλο, θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο στον κόσμο και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζουν. 
Φυσικά, η Ουίπεστ είναι η ομάδα που εκφράζει αυτό το πόλο. 
Αφήνω τελευταία τη Σαμπαντέλ, για την οποία δε μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα, καθώς μιλούν από μόνοι τους οι αριθμοί.
 Τρία χρόνια αήττητη ομάδα, κερδίζει τους τίτλους, τον έναν πίσω από τον άλλον, είναι μια ομάδα με τρομερή αυτοπεποίθηση και με πλούσιο ρόστερ.
 Αποτελεί το ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας, το οποίο εκπροσωπεί επάξια το παγκόσμιο πόλο. Εμείς εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε δείξει μια πολύ μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. 
Πέρυσι κατακτήσαμε το ΛΕΝ Τρόφι, κάτι το οποίο μας έδωσε τεράστια ώθηση. Μπορέσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και τώρα διεκδικούμε ένα ακόμη τρόπαιο. 
Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, ξέρουμε τις δυσκολίες, έχουμε όμως ένα τρομερό κίνητρο για τα κορίτσια και για μένα. 
Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.
 Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να τους δικαιώσουμε. 
Θέλουν τη νίκη, θέλουν το κύπελλο, διψούν όμως πάνω απ όλα για περηφάνια και αυτό είμαι σίγουρος ότι θα τους το δώσουμε».

Μπενκζούρ: «Χρόνια πολλά για τα 90 χρόνια»
Μάρτον Μπενκζούρ (βοηθός προπονητής Ούιπεστ: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία. Χρόνια πολλά για τα 90 χρόνια μιας πολύ μεγάλης ομάδας. 
Είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση, είναι εδώ οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ. 
Έχουμε στόχο όπως όλοι τη νίκη και το Κύπελλο. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο το γεγονός ότι παίζουμε απέναντι στη Σαμπαντέλ, που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, πρέπει να την κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε εμείς το τρόπαιο».

Σμούροβα: «Μας ξέρουν και μας αναγνωρίζουν όλοι»
Γιέλενα Σμουρόβα (προπονήτρια Κίνεφ Κίρισι): Ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στο Φάιναλ Φορ, πάμε για τη νίκη, πάμε για το κύπελλο.
 Έχουμε πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε, καθώς οι ομάδες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. 
Μας ξέρουν και μας αναγνωρίζουν όλοι, ως μια ποιοτική ομάδα, αφού δουλεύουμε πυρετωδώς όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα και ελπίζουμε αυτή τη φορά να πετύχουμε το στόχο μας».

Ιγκνάσι: «Καλές ομάδες απέναντί μας»
Γκουί Βιδάλ Ιγκνάσι (προπονητής Σαμπαντέλ): «Είμαστε πολύ άνετα εδώ. Νιώθουμε πολύ ωραία στον Πειραιά, ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό γι΄ αυτό. 
Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε ξανά να πάρουμε τον τίτλο.
 Γνωρίζουμε ότι απέναντι μας θα βρεθούν πολύ καλές ομάδες, των οποίων οι παίκτριες αποτελούν τη βάση των Εθνικών τους ομάδων. 
Θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση, με αγώνες υψηλού επιπέδου σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο».

Τοτ: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία»
Αντρέα Τοτ (εκπρόσωπος Ουίπεστ) «Στο Φάιναλ Φορ υπάρχουν ισάξιες ομάδες.
 Θα διεκδικήσουμε τη νίκη στον αυριανό ημιτελικό και πρώτος μας στόχος είναι να βρεθούμε στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
 Εύχομαι το καλύτερο σε όλες τις ομάδες και φυσικά σε εμάς».

Εσπάρ Λάκετ Άννα (εκπρόσωπος Σαμπαντέλ): 
 «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και φυσικά σε εμάς. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα πρωτεία και να μείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης».

Μανωλιουδάκη: «Ξεχωριστό γεγονός για εμάς»
Φιλιώ Μανωλιουδάκη (εκπρόσωπος Ολυμπιακού): «Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη που μας έδωσαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τη σημαντική διοργάνωση στον Πειραιά, να παίξουμε στο σπίτι μας.
 Θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για εμάς, σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, όπου θα έχουμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και τη «Θύρα 7» στο πλευρό μας. 
Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. 
Πρέπει όμως να δείξουμε σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες, γιατί το δικαιούνται.
 Όλες οι ομάδες ξεκινούν από τον ίδιο παρανομαστή, έχοντας 25% πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. 
Θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια, θα το απολαύσει ο κόσμος, ο καλύτερος ας κερδίσει. 
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ευγενία Κορχιάκοβα (εκπρόσωπος Κίνεφ Κίρισι): «Κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια στο Κίνεφ, όλα αυτά τα χρόνια. 
Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, κάτι το οποίο αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.
 Έχουμε συνεχείς παρουσίες σε τελικές φάσεις τέτοιων διοργανώσεων, χωρίς να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε το στόχο μας πάντα. Εύχομαι να φύγουμε από τον Πειραιά με το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: