moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Οι δηλωσεις των παικτων μας (videos)

Οι δηλωσεις των παικτων μας (videos)

 

«Ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο κατόρθωμα της ομάδας»

Στην πίστη του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην πρόκριση στο «Final 4» αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Πάμε για το καλύτερο», το μήνυμά του ενόψει Μαδρίτης.

«Ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο κατόρθωμα της ομάδας»
Στην καρδιά και το μέταλλο που «έβγαλε» ο Ολυμπιακός στο παρκέ απέδωσε την πρόκριση στο «Final 4» της Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις σημαντικές βοήθειες που πήρε η ομάδα απ’ όλους τους παίκτες, τονίζοντας πως η πρόκριση δίνει απαντήσει για την αξία των παικτών και του προπονητή.

Τέλος, για το «Final 4» σχολίασε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για μια ακόμη διάκριση.

Αναλυτικά:


«Σήμερα είναι δεν είναι μέρα για να μιλήσουμε για τακτικές. Παίξαμε με την καρδιά μας και το μέταλλο που έχουμε χτίσει εδώ και χρόνια. Όταν βρεθήκαμε πίσω δώσαμε το κάτι παραπάνω και μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν είναι το πρώτο κατόρθωμα και ελπίζω ούτε το τελευταίο».

Για την εμφάνισή του: «Μπόρεσα να βρω ρυθμό και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ο Σλούκας έκλεψε, ο Σπανούλης έβαλε καλάθια και Πρίντεζης το τρίποντο, όλοι κάναμε κάτι για την ομάδα».
Για το σουτ του Πρίντεζη: «Δεν μπόρεσα να δω καθαρά την φάση γιατί ήμουν κάτω απ’ το καλάθι, αλλά είπα “μέσα”».
Για την πορεία της ομάδας: «Ξέραμε ότι μας αδικεί η 3η θέση στο Top16, ήρθαν και οι τραυματισμοί. Πιστεύω ότι αποδείξαμε ακόμη και με το μειονέκτημα ότι αξίζουμε σαν ομάδα. Πάμε εκεί τώρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο». 

Πρίντεζης: «Κάναμε κάτι που ίσως κι εμείς δεν το πιστεύαμε»

Πανευτυχής με την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4, αφήνοντας εκτός την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής της αποψινής νίκης των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Κάναμε κάτι που ίσως κι εμείς δεν το πιστεύαμε»
Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε το μεγάλο σουτ στο τέλος, χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη (68-65) κόντρα στην Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στο Final-4 της Μαδρίτης όπου στοχεύει στο 4ο αστέρι!
«Άμα το σκεφτόμουνα λίγο ακόμα θα είχε τελειώσει το παιχνίδι», είπε με χιούμορ ο Έλληνας φόργουορντ για το buzzer-beater τρίποντο που έκρινε τον αγώνα και συνέχισε:
«Και οι άμυνες, και η τύχη, όλα παίζουν ρόλο. Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα μετά από ένα κακό πρώτο παιχνίδι. Κάναμε κάτι που ίσως κι εμείς δεν το πιστεύαμε. Αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων»
.

«Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς (σ.σ.: Σφαιρόπουλος) ήταν να φτιάξουμε χαρακτήρα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν ήταν καλή και συγκεντρωμένη η ομάδα να τα κερδίσει. Αυτό το ξέραμε και σήμερα. Έτσι είναι αυτοί οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Προκριθήκαμε στο Final-4, αλλά τώρα έχουμε νέα πρόκληση. Σήμερα θα χαρούμε και αύριο θα αρχίσουμε να την σκεφτόμαστε», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες συνεχίζουν να τα καταφέρνουν με μικρότερα μπάτζετ από άλλες ομάδες, είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ομάδες να δίνουν ένα τσουβάλι λεφτά. Έχουμε χημεία, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και έχουμε συνέχεια…».

Σπανούλης: "Προπονητές και συμπαίκτες αποδέχθηκαν το ρόλο μου"

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε στη δίκαιη πρόκριση της ομάδας του στο Final-4 της Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε σε κόσμο, προπονητή και συμπαίκτες.
"Είναι μία τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο Final-4. Πολλές φορές έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νικήσει. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε" δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης μετά το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε:

"Η σειρά άλλαξε στο 2ο ματς. Σε μία τέτοια σειρά χρειάζεται και τύχη και την είχαμε. Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Εμείς δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα, έχουμε ρόλους και είμαστε αγαπημένοι. Αυτή είναι η ανταμοιβή. Αφιερώνουμε αυτή την πρόκριση στον κόσμο. Όσο είμαστε εδώ θα παλεύουμε για να έχουμε όσο το δυνατό ψηλότερα τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολη σειρά. Λογικό, παίζαμε με Μπαρτσελόνα. Παίξαμε καλή άμυνα στο β' ημίχρονο. Βάλαμε μεγάλα σουτ και καλές άμυνες και πήραμε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε ακόμη μπροστά μας".

Και ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε, λέγοντας: "Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Αυτοί μου έχουν δώσει και έχουν αποδεχθεί τον ρόλο μου. Μου έχουν εμπιστοσύνη".

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είχε να πει μία καλή κουβέντα: "Ναι. Φυσικά. Τεράστια ώθηση μας έδωσε ο κόσμος. Δεν ξέρω πως θα είχαμε πάει χωρίς αυτόν. Μας έσπρωξε… Όσο μεγάλους παίκτες κι αν έχει η Μπαρτσελόνα με αυτόν τον κόσμο τα χάνεις".

Λαφαγιέτ: "Ο Πρίντεζης ξέρει από buzzer beater"

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα.
"Η μπάλα έφτασε σε έναν τύπο που ξέρει από buzzer beater" είπε ο Όλιφερ Λαφαγιέτ, σχολιάζοντας το συγκλονιστικό τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, με το εύστοχο καλάθι του Πρίντεζη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


"Ήταν ένα πάρα πολύ ωραία παιχνίδι με δύο εκπληκτικές ομάδες. Η αίσθηση του buzzer beater είναι κάτι το εκπληκτικό. Και ο Πρίντεζης ξέρει από τέτοια" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: "Είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω σε Final-4. Είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να το ζήσω".

Πέτγουεϊ: «Όλα για την άμυνα»

Στην άμυνα, που έκρινε και το τέταρτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ: «Ήταν όλα για την άμυνα και τις προσωπικότητες και εμείς έχουμε μπόλικες από αυτές.... 
petway osfp barca 2

Στην άμυνα, που έκρινε και το τέταρτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ:
«Ήταν όλα για την άμυνα και τις προσωπικότητες και εμείς έχουμε μπόλικες από αυτές.
Έχουμε έμπειρους παίκτες.
Ο Πρίντεζης πήρε το μεγάλο σουτ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».
«Αν και πέρασα δύσκολα, τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ καλά.
Πρέπει να μπαίνεις σε κάθε αγώνα και να τα δίνεις όλα.
Έπαιζα περίπου 20 λεπτά και όταν ξεπέρασα το πρόβλημα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω στα παλιά στάνταρ. Δούλεψα σκληρά για να έρθω σε μια ομάδα που θα έφτανε στο Φάιναλ4.
Γι αυτό έφυγα από το Ρέθυμνο.
Ήθελα να έρθω σε μία ομάδα που θα μου έδινε την ευκαιρία να παίξω σε ένα Φάιναλ Φορ.
Γι αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό».

Πλανα απο την φυσουνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: