moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Preview: Europa League

Preview: Europa League


Το βράδυ της Πέμπτης σε Νάπολι, Φλωρεντία, Κίεβο και Αγία Πετρούπολη θα δοθούν τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Europa League. Σίγουροι οι "παρτενοπέι", δείτε απουσίες και πιθανές 11άδες για τις ρεβάνς των προημιτελικών...
Μετά τον θρίαμβο στο Βόλφσμπουργκ με 4-1 η Νάπολι αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στο "Σαν Πάολο" να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League, με τις άλλες τρεις ρεβάνς να είναι αμφίρροπες.

Στην Ιταλία γίνονται δύο ματς, καθώς στην Φλωρεντία η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ντινάμο, έχοντας ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 του Κιέβου.
Στο Κίεβο πάντως θα γίνει ξανά ματς, αυτό της Ντνίπρο με την Μπριζ (0-0 στο Βέλγιο), ενώ στο 4ο ζευγάρι η κάτοχος, Σεβίλλη, παίζει στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ, έχοντας επικρατήσει με 2-1 στην Ισπανία. Θυμίζουμε πως από φέτος αυτός που κατακτά το Europa League εξασφαλίζει πρόκριση στους ομίλους του Champions League!
Οι απουσίες
Τραυματίες είναι για την Ζενίτ οι Φαϊζούλιν, Μογκιλέβετς, τιμωρημένοι οι Γκαράι και Ριαζάντσεβ, ενώ για την Σεβίλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντανιέλ Καρίσο και νοκ-άουτ οι Μπαρμπόζα, Κριστόφορο.
Φεντορτσούκ (τιμωρία), Μάζουχ, Ζοζούλια, Εζίντιο και Ματέους θα απουσιάσουν για τη Ντνίπρο, ενώ για την Μπριζ οι Ένχελς, Μουνιέ, Γκέντοζ, Εμ'Μπομπό, ίσως και ο Ντουάρτε.
Στο απουσιολόγιο της Φιορεντίνα δίπλα στο όνομα του Τζουζέπε Ρόσι προστέθηκε και αυτό του Μπαμπακάρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπερναρντέσκι. Όσον αφορά στην Ντινάμο Κιέβου λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο λείπουν οι Μακαρένκο και Μιγκέλ Βελόζο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντράγκοβιτς.
Σούνιγα, Μίτσου και Μάτζο (άρρωστος) δεν θα βοηθήσουν τη Νάπολι, ενώ για την Βόλφσμπουργκ άρρωστος είναι ο Βιεϊρίνια και τραυματίες είναι οι Σέρλε, Ντε Μπράινε και Χαντ.
Αφού δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε τις πιθανές 11άδες σύμφωνα με την UEFA, των πίνακα των σκόρερς, αλλά και τα videos από τους πρώτους προημιτελικούς...

Οι ρεβάνς των προημιτελικών:

Πέμπτη
Ζενίτ - Σεβίλλη [1-2]
Ντνίπρο - Μπριζ [0-0]
Φιορεντίνα - Ντινάμο Κιέβου [1-1]
Νάπολι - Βόλφσμπουργκ [4-1]

*σέντρα στις 22:05

Οι πιθανές συνθέσεις (UEFA)

ΖΕΝΙΤ: Lodygin; Smolnikov; Anyukov, Neto, Lombaerts, Criscito; Shatov, Javi Garcia, Witsel, Danny; Hulk.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Sergio Rico; Coke, Pareja, Carriço, Trémoulinas; Krychowiak, Iborra, Vidal, Banega, Vitolo; Bacca.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Boyko; Fedetskiy, Douglas, Cheberyachko, Léo Matos; Kankava, Rotan, Bezus, Luchkevych, Konoplyanka; Kalinić.
ΜΠΡΙΖ: Ryan; De Fauw, Simons, Mechele, De Bock; Vormer, Silva, Vázquez; Refaelov, Oularé, Izquerdo.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Neto; Richards, Gonzalo Rodríguez, Basanta, Pasqual; Matías Fernández, Badelj, Borja Valero; Iličić, Gomez, Salah.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Shovkovskiy; Danilo Silva, Khacheridi, Vida, Antunes; Rybalka, Belhanda, Sydorchuk, Yarmolenko, Lens; Kravets.

ΝΑΠΟΛΙ: Andujar; Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam; López, Inler; Gabbiadini, De Guzman, Mertens; Zapata.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Benaglio; Träsch, Knoche, Naldo, Rodriguez; Guilavogui, Luiz Gustavo; Caliguri, Arnold, Perišić; Dost.

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ
Αλάν (Ζάλτσμπουργκ)
Ρομελού Λουκακού (Έβερτον)
7 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
6 γκολ
Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)
Γκιγιόμ Οαρό (Γιούνγκ Μπόις)
Τζόναταν Σοριάνο (Ζάλτσμπουργκ)
Λίορ Ρεφαέλοβ (Μπριζ)
Λουσιάνο Βιέτο (Βιγιαρεάλ) 
5 γκολ
Ραούλ Ρουσέσκου (Στεάουα)
Χάρι Κέιν (Τότεναμ)
Ντάβιντ Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας)
Αντρέι Κράμαριτς (Ριέκα)
Κλαουντιό Μποβού (Γκινγκάμπ)
Ντεμπά Μπα (Μπεσίκτας)
Κέβιν Ντε Μπράινε (Βόλφσμπουργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: