moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται

 Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται



Ο Ολυμπιακος χρειαζεται τον κοσμο του στο ΣΕΦ με την Εφες
Παρτε ολα τα εισητηρια τωρα...
Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται σε ολα τα παιχνιδια και οχι σε επιλεγμενα.
Οσοι σκεφτονται οτι ολα τελειωσαν κανουν λαθος,δεν εχει τελειωσει τιποτε και ο Ολυμπιακος παρολους τους τραυματισμους και τις μεγαλες ελειψεις ειναι μεσα στις διακδικησεις του και θα κανει τα παντα για να συνεχισει.
Δικη μας υποχρεωση ειναι να ειμαστε στο πλευρο του και να τον στηριζουμε.
SOLD OUT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ............

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ  (TOP 16 - ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)

“Χλωμή” η κίνηση των εισιτηρίων με Εφές

Μόλις 6.500΄έχουν διατεθεί μέχρι τώρα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα του Ίβκοβιτς 
Αρκετές μέρες πριν το ματς με την Φενέρ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για την προσεχή κόντρα με την Εφές την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ.Μέχρι τώρα έχουν διαθέτει μόλις 6.5ο0 αριθμός όχι μεγάλος, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στο αντίστοιχο διάστημα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ομάδα του Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ είχε ήδη ανακοινώσει sold out.
Όπως φαίνεται λοιπόν μέχρι τώρα η πρώτη επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ “πουλάει” λιγότερο σε σχέση με την επίσκεψη του κουμπάρου του και πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού πριν δύο εβδομάδες.Δεδομένων των πολλών και σημαντικών προβλημάτων, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του ελπίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο που δίχως υπερβολή θα αποτελέσει τον έξτρα παίκτη του Ολυμπιακού στην προσπάθειά του να κάμψη την αντίσταση των Τούρκων.
Προέρχονται άλλωστε από δύο συνεχόμενες ήττες κι έχουν ανάγκη την στήριξη περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στη σεζόν, καθώς θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου τους. Σπανούλης, Σλούκας είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το εν λόγω παιχνίδι, ο Πέτγουεϊ είναι σίγουρα εκτός κι αν ο Ολυμπιακός στερηθεί και την μαζική παρουσία του κόσμου του, τότε το έργο του θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο. Η Εφές άλλωστε (είχε κερδίσει τους Πειραιώτες στον πρώτο γύρο), καίγεται για τη νίκη και ουσιαστικά έρχεται στο ΣΕΦ να παίξει τα ρέστα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: