moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τέλος στα σενάρια και στη προωρη μεταγραφολογία βαζει η ΠΑΕ Ολυμπιακος


Τέλος στα σενάρια και στη προωρη μεταγραφολογία βαζει η ΠΑΕ Ολυμπιακος

Τέλος στα σενάρια και στη συνεχιζόμενη μεταγραφολογία για υποψήφιους στόχους και... κλεισμένους ποδοσφαιριστές, βάζει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταγραφών και πως αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
Άλλωστε, προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν τη θέση τους, μιας και τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και τα ονόματα που φέρεται να «παίζουν» για τον Ολυμπιακό, έχουν γίνει πάρα πολλά και έχει «χαθεί» η μπάλα.
Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει στα... τυφλά, μιας και είναι λογικό να έχει γίνει ήδη κουβέντα στα υψηλά κλιμάκια, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό.
Κάποια στιγμή μέσα στις μέρες του Πάσχα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι που... βρίσκονται στα μεταγραφικά και να προχωρήσουν παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: