moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σε ολη την Υφηλιο ξερουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Πρανιτς

Σε ολη την Υφηλιο ξερουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Πρανιτς

Aραγε θα τον καλεσει κανενας Εισαγγελεας τον Πρανιτς να καταθεσει τις αποδειξεις του που κατηγορει τον Ολυμπιακο που τα ελεγχει ολα?
Κανενας εκει στην UEFA ,Kανενας εκει στο γραφειο του Υφ.αθλητισμου κυριο Κοντονη?Απο την ΕΠΟ ομως μπορειτε να τον καλεσετε να δωσει εξηγησεις και αυτη ειναι και η δουλεια σας στην τελικη,ετσι δεν ειναι?
Μπαααα...δεν βλεπω φως ,κι αυτο στο ντουκου θα περασει...
Αφου δεν θα σε καλεσει κανεις..ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΡΑΝΙΤΣ....

Να σου  πω ρε Πρανιτς που σε  εσπρωξε το αφεντικο σου  ο Αλαφουζος να τα πεις για να μην βγει αυτος και αρπαξει καμμια μυνηση η καμμια τιμωρια τελος παντων...
Εχεις την εντυπωση αγορι μου οτι στην Κροατιαδεν ξερουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος?
Εχεις την εντυπωση πως σε ολη την Ευρωπη αλλα και σε ολη την Υφηλιο δεν ξερουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος?
Εχεις την εντυπωση πως σε ολη την Ευρωπη και τον κοσμο δεν ξερουν ποιος ειναι το...να μην το ονομασω που παιζεις?
Εχεις την εντυπωση πως δεν ξερουν τη ιστορια της μποχας και της βρωμας της ομαδας σου και με αποδειξεις οχι με λογια του τυπου ολοι ξερουν αλλα δεν μιλανε...
Εχεις την εντυπωση πως δεν ξερουν τι πουθενας και λαμογιο και λαθρεμπορας ειναι το αφεντικουλη σου που χρωσταει ακομα και στους φουρνους της Παιανιας?
Εχεις την εντυπωση πως δεν ξερουν για τις παρανομες μεταγγισεις πετρελαιου και την συληψη του?
Εχεις την εντυπωση πως δεν ξερουν  στην UEFA επι παραδειγματι οτι εχει στησει μαζι με τους αλλους απατεωνες και λαθρεμπορες καταδικασμενοι και αυτοι για λαθρεμπορια πετρελαιου και για αλλα αδικηματα ?
Εχεις την εντυπωση πως δεν ξερουν στην Ευρωπη η στην UEFA πως παρανομα παιζουν στην Super League εδω και μια δεκαετια και οτι δεν εχουν τακτοποιησει ακομα τα χρεη τους?
Και εννοω ολοι μαζι..και οι τρεις του κοινου μετωπου....το αεκακι εκανε βουτια και χρεωσε για δευτερη φορα το Ελληνικο Δημοσιο συνολικα με 150-200 εκατομυρια ευρω και οτι ηδη ο πρωην προεδρος του εκτιει ποινη?
Εχεις την εντυπωση οτι στην Ελλαδα δεν ξερουν οτι ο αφεντικουλης σου διατηρει τονραδιοτηλεοπτικο  σταθμο του που απεκτησε ριχνοντας αλλους και που μεχρι σημερα στερειται αδειας λειτουργιας?
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ?
Οτι και να τους ειπες απλα τα εγραφαν αλλα απο μεσα τους ελεγαν σιγουρα...ρε τι παπαριες μας λεει αυτος?
Και αυτο ξερεις γιατι κυριε Πρανιτς? Γιατι ηδη γνωριζουν ποιος ειναι ο Προεδρος και αληθινος ιδιοκτητης του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης και οχι κανενας διαχειριστης των μετοχων Τζιγγερ οπως ειναι ο αφεντικουλης σου που αγποραζει μονο media για να εκβιαζει τις εκαστοτε Κυβερνησεις.
Οι Κροατες δημοσιογραφοι ηδη γνωριζουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη και στην Υφηλιο  και οτι ειναι αυτος που γραφει ενδοξη και καθαρη ιστορια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Επισης γνωριζουν οτι οπου πας εσυ και η ομαδα σου τρωτε φαπες και ξαπλες τριαρες και τεσαρες οτι εισαστε -9 πισω απο τον Ολυμπιακο στην βαθμολογια γιατι ο αφεντικουλης σου δεν βαζει μια.
Επισης πριν λιγο καιρο οι εικονες απο τα αισχη της Λεωφορου εκαναν οχι μονο τον γυρο της Κροατιας αλλα της Υφηλιου και ολοι ειδαν ποιοι εισαστε.
Οπως καταλαβαινεις κυριε Κρανιτς...δεν γινεται να συνεχισω να γραφω αλλο..για τα αισχη της ομαδας σου γιατι θα πρεπει να γραφω μερες..
Τουμπεκιασου λοιπον και αυτα να τα λετε μεταξυ σας για να αλληλοπαραμυθιαζεστε και στους ανεγκεφαλους οπαδους σας,αυτοι που εχουν μυαλο δεν πατανε ουτε στην Λεωφορο ουτε πουθενα..τι ναρθουν να κανουν.
Και μια προβλεψη...ΜΟΛΙΣ ΦΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΑΓΚΩΝΙΑ....(οικονομικη εννοω..) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΓΚΑΝΙΑΡΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ MEDIA ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝUEFA ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ....ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
Αντε γεια Πρανιτς και πηγαινε να παρεις κανενα πριμ για τα σαλια που ειπες στους δημοσιογραφους...
Ιδου τι ειπε ο...στομας του.

Πράνιτς: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»

Προκαθορισμένο χαρακτήρισε τον πρωταθλητή στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Πράνιτς. Μιλώντας σε κροατικό ΜΜΕ, ο Κροάτης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα κι όλοι ξέρουν από πριν ποιος θα πάρει τον τίτλο.

Πράνιτς: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»

Ευθείες βολές για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος εξαπέλυσε ο Ντάνιελ Πράνιτς.
Σε συνέντευξή του στην «sportske novosti», ο Κροάτης μέσος μίλησε για παντοδυναμία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι γνωστό εκ των προτέρων το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά παράξενο. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά για άλλους λόγους δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλα εξελίχθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βασικά, το ποιος θα ήταν ο πρωταθλητής είχε επιλυθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις όταν έχουν χρήμα και δύναμη», είπε ο Πράνιτς.

Όταν ερωτήθηκε, δε, γιατί δε μιλάει κανείς γι’ αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρουν τα πάντα. Είναι ένα κοινό μυστικό και δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει κάτι, γιατί ο Ολυμπιακός τα ελέγχει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: