moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους στο περιθώριο τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, την Πέμπτη στο ΣΕΦ (21:45).

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Ομάδα που δεν τιμά το παρελθόν της, δεν έχει μέλλον… Και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη μια τέτοια ευκαιρία. Έτσι στο περιθώριο του αγώνα με την Αναντολού Εφές για το Top 16 την Πέμπτη στο ΣΕΦ (21:45), η διοίκηση της ΚΑΕ θα τιμήσει για την προσφορά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πρόσφατα στην επίσκεψη του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο «Ντούντα» οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Ευρώπης δύο φορές (1997, 2012), ενώ κατέκτησε μαζί τους επίσης δύο πρωταθλήματα (1997, 2012) και ισάριθμα Κύπελλα (1997, 2011). Ο Περπέρογλου κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα το 2013 και λίγους μήνες μετά το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: