moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Χαμος στη Λεμεσό με τον Ολυμπιακό

Χαμος στη Λεμεσό με τον Ολυμπιακό


Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κύπρου στα δοκιμαστικά της Δευτέρας που πραγματοποίησε η Ακαδημία του Ολυμπιακού στην όμορφη Λεμεσό.
Οι άνθρωποι της Ακαδημίας με επικεφαλή τον Διευθυντή της, Γρηγόρη Γεωργάτο, έφτασαν στην Κύπρο το πρωί της Δευτέρας και ταξίδεψαν στην Λεμεσό, όπου ο Ολυμπιακός έχει Σχολή, προκειμένου να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά!
Στη διαδικασία συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά διαφόρων ηλικιών και το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό ειδικά για παιδιά γεννημένα το 2004.

Στα δοκιμαστικά που έγιναν υπό την επίβλεψη του κ. Γεωργάτου αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Ελευθεριάδη συμμετείχε ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Παπαπαναγής και οι προπονητές όλων των Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Τόσο οι προπονητές όσο και οι υπεύθυνοι των Σχολών του θρύλου στο νησί της Αφροδίτης έσπευσαν στη Λεμεσό για να ενημερωθούν και για να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

 
Τα δοκιμαστικά είναι τεράστια εμπειρία για τα παιδιά αλλά και για τους προπονητές των Σχολών που μέσα από την επαφή τους με τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού εξελίσσονται.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στα δοκιμαστικά συμμετείχαν πολλά παιδιά εκτός του Δικτύου των Σχολών.
Σειρά παίρνει την Τρίτη η πανέμορφη Πάφος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: