moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ενροτό: "Όποιος θέλει τον Μιραλάς πρέπει να τα βρει με την Έβερτον"

Ενροτό: "Όποιος θέλει τον Μιραλάς πρέπει να τα βρει με την Έβερτον"

Ο Κριστόφ Ενροτό τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς τονίζοντας πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να τα βρει πρώτα με την Έβερτον.
Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς παίζει δυνατά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό, μίλησε για το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αλλάξει ομάδα και ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι στους ενδιαφερόμενους.

Μιλώντας στο "voetbalnieuws" ο Ενροτό ουσιαστικά είπε πως όποιος ενδιαφέρεται για τον πελάτη του θα πρέπει να απευθυνθεί στην Έβερτον.

"Ο Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Έβερτον και εάν και εφόσον υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν θα πρέπει να τα βρουν με την ομάδα του. Μετά θα μιλήσουν με εμάς και θα δούμε. Ο Κέβιν είναι σε διακοπές. Ήδη βρίσκεται στο Ζαβέντεμ. Δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

Ο Μιραλάς έχει και αυτός λόγο στο μέλλον του και στο συμβόλαιό του με την Έβερτον και δεν πιέζει για τίποτα και ούτε για μεταγραφή. Ότι ενδιαφέρον ή όποια πρόταση προκύψουν στην πορεία θα τα δούμε" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: