moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παράταση ως τις 8 Φεβρουαρίου 2016 για την αδειοδότηση των γηπέδων και βελτιωτικές κινήσεις


Παράταση ως τις 8 Φεβρουαρίου 2016 για την αδειοδότηση των γηπέδων και βελτιωτικές κινήσεις

Παράταση… επτά μηνών για τα γήπεδα
Με κοινή υπουργική απόφαση, δόθηκε προθεσμία ως τις 8 Φεβρουαρίου 2016 για την αδειοδότηση των γηπέδων και παράλληλα έξτρα χρόνος για βελτιωτικές κινήσεις.
Νέα παράταση απ’ την Κυβέρνηση για την αδειοδότηση των γηπέδων! Όπως ανακοινώθηκε –με κοινή υπουργική απόφαση- δόθηκε προθεσμία ως τις 8 Φεβρουαρίου 2016, επτά μήνες ακόμα δηλαδή, προκειμένου να υπάρξουν τυχόν βελτιωτικά έργα σε αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου ομολογουμένως δεν είναι και οι… καλύτερες δυνατές!
Η ανακοίνωση: «Με κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μαρδάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, παρατείνεται έως 8 Φεβρουαρίου 2016 η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: