moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καρεμπέ: «Δεν έχουν αγγίξει τον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Δεν έχουν αγγίξει τον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Δεν έχουν αγγίξει τον Ολυμπιακό»
Την πρόθεση του Ολυμπιακού να συνεχίσει τις επενδύσεις ξεκαθάρισε ο Κριστιάν Καρεμπέ. «Δεν μας έχουν αγγίξει», ανέφερε για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, σε συνέντευξή του στη Γαλλία.
Καθησυχαστικός για το μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γαλλία με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. «Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους, όπως και εάν το δει κανείς. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αισιοδοξούμε πως η Ευρώπη θα βοηθήσει την Ελλάδα οικονομικά και κοινωνικά, διότι δεν μπορεί να υπάρξει ο ένας χωρίς τον άλλον. Προς το παρόν οι εξελίξεις δεν έχουν... ακουμπήσει τον σύλλογο. Δεν μας έχουν αγγίξει», διαβεβαίωσε ο σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, μιλώντας στο "RMC Sport".

«Ο πρόεδρος έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο και μία μεγάλη δυναμική. Είναι ήρεμος και μάλιστα έβγαλε και έναν αισιόδοξος λόγο λέγοντας πως θα είναι πάντα εδώ για την ομάδα, πως θα συνεχίζει να επενδύει και ότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και τις δυνατότητές του. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε απόλυτα τις σχέσεις μας και τα συμβόλαιά μας με τους παίκτες και φυσικά τα όσα ζητούν οι UEFA και FIFA», συμπλήρωσε.

inner

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του στο “RMC Sport”:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους, όπως και εάν το δει κανείς. Για τους πολίτες της χώρας και σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία και ακόμα και στο αθλητικό κομμάτι. Σίγουρα είναι κάτι που επηρεάζει τους πάντες και όλοι βλέπουμε το τι συμβαίνει. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Έχοντας μιλήσει με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμένουμε αισιόδοξοι. Αισιοδοξούμε πως η Ευρώπη θα βοηθήσει την Ελλάδα οικονομικά και κοινωνικά, διότι δεν μπορεί να υπάρξει ο ένας χωρίς τον άλλον».

Για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν για τον Ολυμπιακό: «Προς το παρόν οι εξελίξεις δεν έχουν... ακουμπήσει τον σύλλογο. Δεν μας έχουν αγγίξει. Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να αγοράζουμε παίκτες. Υπάρχει βέβαια η λογική να μην υπερβούμε κάποια ποσά και να σεβαστούμε την κατάσταση της χώρας».

Για την άποψη ορισμένων μάνατζερ σχετικά με τις πληρωμές των πελατών τους, αν αλλάξει νόμισμα:
«Όσο και εάν με κάνει να χαμογελώ ή γελάω όλο αυτό έτσι όπως το ακούω, την ίδια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά μία πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Εάν γίνει κάτι τέτοιο σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε απόλυτα τις σχέσεις μας και τα συμβόλαιά μας με τους παίκτες και φυσικά τα όσα ζητούν οι UEFA και FIFA».

Για τις σκέψεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Συνεχίζει να είναι αισιόδοξος. Δεν θα επηρεαστεί σε κάτι η ομάδα. Εάν δούμε πως τα δεδομένα αλλάζουν θα κάνουμε μία συνάντηση στην ομάδα. Όμως η ομάδα εξακολουθεί να πατάει καλά στα πόδια της. Η κρίση δεν έχει αγγίξει τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο και μία μεγάλη δυναμική. Είναι ήρεμος και μάλιστα έβγαλε και έναν αισιόδοξος λόγο λέγοντας πως θα είναι πάντα εδώ για την ομάδα, πως θα συνεχίζει να επενδύει και ότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και τις δυνατότητές του».

Για τα στοιχεία που καθιστούν τον σύλλογο ελκυστικό προορισμό: «Έχουμε την ευρωπαϊκή προοπτική μέσω της συμμετοχής μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δίνει άλλον... αέρα στους παίκτες. Είναι ένα σκαλοπάτι πολύ σημαντικό και κάτι που τους δελεάζει. Είναι ένας τρόπος να φέρεις μεγάλους παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα, όμως παράλληλα έχουμε δει και πολλές μεγάλες ομάδες να θέλουν τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το τι είπε στους Γαλλόφωνους παίκτης της ομάδας (Ντοσεβί, Εντινγκά, Μαζουάκου):
«Είναι παίκτες που πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους. Δεν υπάρχει καμία κρίση στο εσωτερικό του συλλόγου. Προφανώς όμως για αυτήν την ερώτηση το καλύτερο είναι να ρωτήσετε εκείνους και όχι εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: