moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Την προσεχή Πέμπτη η απόφαση για ΑΕΚ-Μελισσανίδη

Την προσεχή Πέμπτη η απόφαση για ΑΕΚ-Μελισσανίδη

Από βδομάδα η απόφαση για ΑΕΚ-Μελισσανίδη
Την προσεχή Πέμπτη θ’ αποφασίσει η ΕΕΑ για την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου (λόγω ΟΠΑΠ) στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Τι είπαν Βρέντζος και η πολυπληθής αντιπροσωπεία της ΑΕΚ
Την καταγγελία του Ολυμπιακού για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη συζήτησε την Πέμπτη η ΕΕΑ.
Παρόντος αυτή τη φορά του διευθύνοντος συμβούλου, Γιάννη Βρέντζου, οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν το επιχείρημα ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος εξαιτίας του ρόλου που θεωρούν ότι έχει σ’ εκείνη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και της ταυτόχρονης συμμετοχής του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Η «Ένωση», από την άλλη, παρείχε εξηγήσεις μέσω πολυπληθούς αντιπροσωπείας που βρέθηκε στην επιτροπή και αποτελείτο από τον πρόεδρο Ευάγγελο Ασλανίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Αλέξη Δέδε, τον οικονομικό διευθυντή, Δημήτρη Πάτκα, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, τους επικεφαλής του νομικού επιτελείου, Χάρη Γρηγορίου και Κωνσταντίνα Μώρου και τους μεγαλομετόχους Μάκη Αγγελόπουλο και Στέργιο Γαντζούλα.

Ξεκαθαρίστηκε λοιπόν ότι οι δυο τελευταίοι είναι οι μόνοι που έχουν βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, καθώς κάλυψαν το αρχικό κεφάλαιο όταν εκείνη επανασυστάθηκε και έκτοτε δε χρειάστηκε άλλη χρηματοδότηση, αφού τα έσοδα υπερκαλύπτουν τα έξοδα.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ λοιπόν δεν τίθεται κανένα θέμα μετοχικής παρουσίας του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, με τον Γιάννη Βρέντζο, από την πλευρά του, να σημειώνει ότι προς το παρόν η ένσταση του Ολυμπιακού δεν έχει να κάνει με τη μετοχική σύνθεση, αλλά στην ανάγκη (κατά τους «ερυθρόλευκους») να μη συμμετέχει η «Ένωση» στο στοίχημα.

Αφού οι δυο πλευρές ανέλυσαν τις θέσεις τους, θα καταθέσουν και υπομνήματα τις προσεχείς ημέρες, ενώ η απόφαση της ΕΕΑ θ’ ανακοινωθεί την επόμενη Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: