moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ευκαιρία σε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Ευκαιρία σε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός


Όταν είχε αποκτηθεί άπαντες τον θεωρούσαν ως το κορυφαίο ταλέντο που έπαιζε στην Ελλάδα. Για τα δεδομένα τα λεφτά που είχαν δοθεί στην Ξάνθη ήταν πολλά. Ήρθε όμως σε κακή εποχή ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Και όταν λέμε κακή εννοούμε σ’ εκείνο το κάκιστο πρώτο διάστημα του Μίτσελ Γκονζάλεθ στην ομάδα.

Ο Ισπανός τον έριξε στα… βαθιά και ο νεαρός «πνίγηκε». Οι δανεισμοί που ακολούθησαν εντός συνόρων δεν τον βοήθησαν. Ούτε ο πρώτος εκτός συνόρων. Πέρυσι όμως, στη Νιμ, φάνηκε να… ανασταίνεται. Και πλέον φαίνεται να… ανασταίνεται και ο έρωτας του Ολυμπιακού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Όπως αναφέρεται σήμερα στον Τύπο, στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται να τού δώσουν την ευκαιρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας κι ενδεχομένως «κάτι» παραπάνω ώστε ν’ αποδείξει αν όντως έχει αλλάξει και μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον στο μεγάλο λιμάνι. Θα γίνει; Θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: