moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τον ξεβράκωσαν, δεν έγινε δεκτή η έφεση

Τον ξεβράκωσαν, δεν έγινε δεκτή η έφεση

Τον ξεβράκωσαν! Δεν έγινε δεκτή η έφεση!
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, αλλά τους εκθέτουν οι αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων. Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν έγινε δεκτή η έφεση που είχε ασκήσει η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Με λίγα λόγια απορρίφθηκε η έφεση για την τιμωρία του μετά τα όσα είχε πει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. «Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδας. Ρωτήστε τους προπονητές. Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι είναι κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.

Για αυτά είχε τιμωρηθεί ο Μελισσανίδης με πρόστιμο και όσο και να προσπαθεί να μας πείσει, έγινε ξανά φανερό πως αυτός ο άνθρωπος, όχι απλά έχει σχέση με την ΑΕΚ, αλλά παραέχει, έστω και αν ο ίδιος λέει άλλα και μας περνάει για χαζούς. Η έφεση απορρίφθηκε, από αυτό φανερώνεται πως έχει μεγάλη σχέση με την ΑΕΚ και επιτέλους κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Κι ας έλεγε τα δικά του ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Η μοναδική σχέση που έχει ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ είναι το όραμα του να κάνει το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ως φίλαθλος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κρίσεις. Και όποιος προσβάλλεται μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: