moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τηλεοπτικο ξεβρακωμα στον συκοφαντη απο τον πρωην Υπ.Δικαιοσυνης κ.Αθανασίου (video)

Τηλεοπτικο ξεβρακωμα στον συκοφαντη απο τον πρωην Υπ.Δικαιοσυνης κ.Αθανασίου (video)

Το απόλυτο ράπισμα στους συκοφάντες
Ο μονόλογος στη συκοφαντική εκπομπή του ΣΚΑΙ και του Γ. Αλαφούζου, έγινε... διάλογος και ο Κυριάκος Θωμαΐδης ίδρωσε από το άγχος και την τηλε-διαπόμπευση την οποία υπέστην από τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου.
Ο Θωμαΐδης καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου παρουσίασε σε περισσότερες από μια εκπομπές του, εκπομπές που υπάρχουν ακόμα στην ιστοσελίδα www.skai.gr συνεπώς αποτελούν και αρχείο, παρουσίασε κάποιους διαλόγους στους οποίους φέρεται να ομιλεί δικηγόρος και να αναφέρεται στην υπόθεση της «Τράπεζας Κρήτης» και ο δικηγόρος αναφέρει απλώς ότι ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ήταν «στο περιβάλλον Αθανασίου» είναι δηλαδή γνωστός του Υπουργού, είναι συντοπίτης του!
Ουδέν μεμπτό, ούτε από τον δικηγόρο που φέρεται να συνομιλεί στις συνομιλίες που παρανόμως δημοσιεύει κατ’ εξακολούθηση ο Θωμαΐδης. Όμως ο υπάλληλος του Γ. Αλαφούζου προσπάθησε να δημιουργήσει στους ακροατές συνειρμούς και εντυπώσεις τις οποίες διέλυσε με την παρέμβαση του ο κ. Αθανασίου, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση και κάνοντας τον να αλλάξει χίλια χρώματα...
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος:
Χ. Αθανασίου: «Ο οποιοσδήποτε μιλάει στο τηλέφωνο και λέει ότι ο δικαστής που χειρίζεται μια υπόθεση μιας ομάδας είναι γνωστός του Αθανασίου, αυτό δε λέει τίποτα.
Σημαίνει αυτό ότι εγώ ως πρόεδρος της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων ή ως υπουργός έχω καμμιά ανάμειξη;»

Θωμαΐδης: «Ο δικαστής είναι συντοπίτης σας, είναι από την Πέτρα Μυτιλήνης».

Χ. Αθανασίου: «Ωραία. Λοιπόν; Εντόπισαν ότι ο δικαστής που δίκαζε μια πολιτική υπόθεση, όχι ποινική, όχι αθλητική, μια αστική υπόθεση η οποία είχε σχέση με ένα δάνειο που πήρε ο Ολυμπιακός επί περιόδου Κοσκωτά όταν αγόρασε τον Ντέταρι, είχε εκκρεμότητα στον Άρειο Πάγο και κάποιος Δικαστής που τη δίκασε ήταν από τη Μυτιλήνη.
Λέει λοιπόν αυτός ο δικηγόρος ότι ο δικαστής είναι από το μέρος του Αθανασίου και είναι περιβάλλοντος Αθανασίου. Και λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό κύριε Θωμαΐδη;»

Ο Θωμαΐδης, που έχει συνηθίσει σε μονόλογο, έχοντας φανερά χάσει την ψυχραιμία τους ξαναρώτησε: «Ε, πως απαντάτε εσείς, ο δικηγόρος εμπλέκει το όνομα σας στην συνομιλία από τον υπερκοριό της ΕΥΠ».
Για να πάρει την απάντηση από τον πρώην Υπουργό:
«Δεν εμπλέκει το όνομα μου, λέει ότι ο Δικαστής είναι από τη Μυτιλήνη, ότι είναι περιβάλλοντος Αθανασίου, δεν σημαίνει, ούτε λέει ότι ο Αθανασίου παρενέβη σε οτιδήποτε υπέρ του Ολυμπιακού ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση».
Ο συκοφάντης όμως είναι... συκοφάντης και δεν αντέχει την αλήθεια.
Σε όλα αυτά λοιπόν αντί ο παρουσιαστής να πει συγγνώμη για τη... λάσπη στον άνθρωπο, σχολίασε: «Πάντως ευνοϊκή απόφαση για τον Ολυμπιακό βγήκε» για να δεχτεί ένα ακόμα ράπισμα από τον πρώην υπουργό:
«Όχι δε βγήκε ευνοϊκή απόφαση, ο Άρειος Πάγος δεν αποφασίζει επί της ουσίας των υποθέσεων, είναι ακυρωτικό δικαστήριο και ουσιαστικά έστειλε πίσω την υπόθεση στο Εφετείο για να δικαστεί».
Στην συνέχεια μάλιστα ο κ. Αθανασίου εξιστόρησε τον διάλογο του με τον δικαστή που τα φερέφωνα του Γ. Αλαφούζου θέλησαν να παρουσιάσουν ως επηρεασμένο υπέρ του Ολυμπιακού και είπε ότι ο άνθρωπος ούτε καν θυμόταν την υπόθεση με την οποία είχε ασχοληθεί πριν από χρόνια!

Σαν επίλογο, ο κ. Αθανασίου είπε: «Δεν ήταν μια απόφαση επί της ουσίας αλλά γύρισε στο Εφετείο για τυπικούς λόγους.
Πείτε μου ποιό είναι το πρόβλημα. Πως εμπλέκεται το όνομα μου;»...
Επειδή η χυδαιότητα του ΣΚΑΙ και του Θωμαΐδη δεν σταματούν ακόμα και όταν έχουν εκτεθεί στο Πανελλήνιο, στην συνέχεια προσπάθησε  να εμπλέξει μια απόφαση του κ. Αθανασίου για αποσυμφόρηση των φυλακών με άλλες ποινικές υποθέσεις, χωρίς φυσικά να υπάρχει ούτε αθλητικό ζήτημα, ούτε ποδοσφαιρική σχέση και πήρε και εκεί πληρωμένη απάντηση.

Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε με προσοχή το βίντεο, για να δείτε τις αντιδράσεις ενός συκοφάντη όταν στριμώχνεται από την αλήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: