moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Το Summer Camp των 4 ηπείρων

Το Summer Camp των 4 ηπείρων

Παιδιά από το Σικάγο, το Νιου Τζέρσεϊ, την Βοστώνη, την Σουηδία, το Κονγκό, την Αρμενία και φυσικά απ' όλη την Ελλάδα στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός, Summer Camp, τέσσερα αστέρια, τέσσερις ήπειροι! Ένας σύλλογος, μια διοργάνωση, μια φανέλα με τέσσερα αστέρια και παιδιά από τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική)!
Η Β' περίοδος του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την Δευτέρα έχοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και απ' όλο τον κόσμο.

Η φήμη του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από 15 χρόνια έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου και το πρωί της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντο βρέθηκαν εξαιτίας αυτής της φήμης δέκα παιδιά από το Σικάγο των ΗΠΑ, δυο παιδιά από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ,  ένα παιδί  από την Βοστώνη των ΗΠΑ, ένα παιδί από την Αρμενία, δυο παιδιά από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και ένα από το Κονγκό!

Ο Ολυμπιακός έχει εξαπλωθεί σ' όλο τον κόσμο αλλά ως μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος έχει στα Camp του συμμετοχές και απ' όλη την Ελλάδα. Εκτός από την Αττική, έχουν έρθει στην Β' περίοδο παιδιά από την Πάτρα, την Επισκοπή, την Αράχωβα, τις Σέρρες, την Άρτα, την Λέβσο, την Τρίπολη, την Μύκονο, την Καλαμάτα, τα Τρίκαλα, τα Χανιά, τον Θεολόγο, την Κοζάνη, την Σαλαμίνα αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Το Summer Camp θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και καθημερινές για τα παιδιά που συμμετέχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: