moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός

Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. 
Μετά από 14 χρόνια συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Δεληγιάννης βάζει τέλος στην σπουδαία καριέρα του, αφού έγινε ο πρώτος σε αριθμό πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός
Τα φετινά τρόπαια που κατέκτησε ο Νίκος Δεληγιάννης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα είναι τα τελευταία -ανάμεσα στα πολλά- του έμπειρου τερματοφύλακα.
Ο πολύπειρος γκολκίπερ αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για 14 χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Κατάφερε να γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία των «ερυθρόλευκων», να κατακτήσει 26 τρόπαια και να γίνει ο ένας απ’ τους δύο πολίστες που έχουν καταφέρει να σηκώσουν 12 πρωταθλήματα (μαζί με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου) και ο μοναδικός που έχει πανηγυρίσει 12 Κύπελλα.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νικόλα Δεληγιάννη έφθασε στο τέλος της και ο σύλλογος αποχαιρετά έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, ο οποίος τίμησε επί 14 χρόνια την ομάδα με την παρουσία του, το ήθος του και την εργατικότητά του.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Νικόλας Δεληγιάννης κατέκτησε 26 τίτλους στην καριέρα του με την ομάδα πόλο Ανδρών (1 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 12 πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα) και είναι πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του τμήματος.

Η προσφορά του στον σύλλογο υπήρξε απροσμέτρητη και η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: