moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Και τώρα ενισχύει την ομάδα

Και τώρα ενισχύει την ομάδα

Τώρα ενισχύει την ομάδα!


Το μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά το χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ και την οικονομική στήριξη από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου – μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου – θα βάλει 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι υπάρχουν άλλα 5 εκατ. ευρώ διαθέσιμα στα ταμεία του συλλόγου.

Αυτά τα 15 εκατ. ευρώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με μεταγραφές ποδοσφαιριστών κορυφαίου επιπέδου. Μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν ο Ροναλντίνιο, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκείνος που δείχνει να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και φαίνεται πιο εύκολη περίπτωση σε σχέση με του Βραζιλιάνου σταρ. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές θα παίξει και η άποψη του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος προσπαθεί να πιέσει μέσω των δικηγόρων του να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από εκεί και πέρα, πολύ δυνατά για την επίθεση παίζουν τα ονόματα του Ζόνατας που θα μείνει ελεύθερος από την Έλτσε και του Ζαπάτα που ανήκει στη Νάπολι και απασχολεί και άλλες ομάδες. Για τη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει το όνομα του Φακούντο Κόστα που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας και φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Τζένοα.

Όσον αφορά τη θέση του στόπερ, πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που είχε ακουστεί ξανά στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, και μετά ο Μεξές της Μίλαν. Υπάρχουν όμως και άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν όψει της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, υπάρχει μία φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει ταυτόχρονα και την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή. Αυτό, μάλιστα, δεν έχει διαψευστεί επίσημα από κάποιον άνθρωπο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: