moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αυτα μονο για τον Ολυμπιακο και υον Μαρινακη γινονται...


Αυτα μονο για τον Ολυμπιακο και υον Μαρινακη γινονται... 

Πραγματα πρωτοφανη γινονται και προσπαθουν να βγαλουν απο τωρα ενοχο τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Ολυμπιακο με οποιονδηποτε τροπο κατι που δεν προκειται να γινει βεβαια,αλλα πανω απολα να δημιουργηθουν εντυπωσεις.
 Κτα τα αλλα ευτυχως που η ΕΠΟ ειναι κοκκινη και ειναι η παραγκα του Ολυμπιακου ετσι?
Οπως ολοι γνωριζουμε η Βεροια εχει ηδη απα΄λαχθει απο τις κατηγοριες που επεσαν για πλακα μετα το ξεβρακωμα απο τους ψευδομαρτυρες Γεωργεα και Καλογερη που ερχονταν με τους δικηγορους του Μελισσανιδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευομενοι για να καταθεσουν ψευδως.
Το θεμα ομως σπρωχνεται καλα και ντε μεχρι τελους...ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση, με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να εκκρεμεί όλο αυτό το διάστημα.
 Στην απόφαση να πραγματοποιηθεί ουσιαστικά μία νέα δίκη προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση,και ουτε λιγο ουτε πολυ γνωστοποίησε την κλήση 17 ατόμων, τα οποία ήταν παίκτες, προπονητές και παράγοντες της Βέροιας και η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (29/6) στις 11:00.
Μιλαμε για ξεφτυλα της Δικαιοσυνης,φαινεται ξεκαθαρα οτι σπρωχνουν την υποθεση καλα και ντε να βγαλουν καποιο ενοχο...ποιον αλλον να δουν αν μπορουν να εμπλεξουν εμεσα η αμεσα τον Ολυμπιακο.
Και στραβος το βλεπει...
Σε αλλες υποθεσεις πολυ σοβαροτερες...που ηταν οι ευαισθητοι αυτοι Εισαγγελεις να καλεσουν τοσους μαρτυρες να ασκησουν εφεσεις σε καραμπιανατες καλυψεις και παραβλεψεις?
Σε υποθεσεις που εμπλεκετο ο Παναθηναικος και παραγοντες του οπως ο Νικολας Πατερας που ειχε δηλωσει ευθαρρσως οτι...ξεπλυνε την μπουγαδα?
Που υπηρχαν νομιμα μαγνητοφωνημενες συνομιλιες της ΕΥΠ  και οχι παρανομες οπως του Θωμαιδη που βαζει κοριους στα αυτοκινητα των κατηγορουμενων για να υποκλεπτει παρανομα συνομιλιες και να τις συραβει που ακομα και σωστες να ειναι δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν στην Δικαιοσυνη επειδη ειναι παρανομη υποκλοπη χωρις αδεια Εισαγγελεα και οποιος το κανει παει φυλακη.
Εισατε εσεις να παει φυλακη ο Θωμαιδης? οχι βεβαια...αλλα μην χαιρεται...για ολους ερχεται η ωρα τους.
Ουτε ενας ουτε δυο αλλα 17 εχει καλεσει λοιπον ο Εισαγγελεας ακομα και τους ψευδομαρτυρες Γεωργεα και Καλογερη για να επαναλαβουν τα ψεματα τους...κανονικα θα επρεπε να ειναι στην φυλακη και οχι ν;α ξανακαλουνται σαν μαρτυρες,η καταθεση τους δεν πρεπει να μετρησει γιατι ειναι ηδη ψευδομαρτυρες.
Αλλα τι να πει κανεις? στην Ελλαδα ολα γινονται...
Εδω οι λαθρεμπορες και τα λαμογια επιβιωνουν και ζουν και βασιλευουν και κανουν τα χειροτερα παντα με την ανοχη της Πολιτειας...
Να χαιρομαστε ολοι αυτους που ψηφιζουμε....
Ιδου και η ειδηση

Σύσσωμη η Βέροια στην Επιτροπή Εφέσεων

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 17 άτομα από τη Βέροια κάλεσε η Επιτροπή Εφέσεων να καταθέσουν τη Δευτέρα (29/6) για το επίμαχο ματς της 6ης Ιανουαρίου 2013 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα της Ημαθίας.

Σύσσωμη η Βέροια στην Επιτροπή Εφέσεων
Τελευταία ενημέρωση 23/06/2015, 15:13
Στην απόφαση να πραγματοποιηθεί ουσιαστικά μία νέα δίκη προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση του περίφημου ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου του 2013.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία γνωστοποίησε την κλήση 17 ατόμων, τα οποία ήταν παίκτες, προπονητές και παράγοντες της Βέροιας και η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (29/6) στις 11:00.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά αυτές.

Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης ως προς τους εφεσιβλήτους.

Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν και να εξετασθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, 2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, 3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ, 4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, 5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, 6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, 7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, 8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, 9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, 10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ,11) ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ, 13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ, 15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ,16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ και 17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».


Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα η ομάδα της Βέροιας είχε απαλλαχθεί λόγω αμφιβολιών, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση, με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να εκκρεμεί όλο αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, η εκδίκαση της έφεσης πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου και από τότε δεν έχει υπάρξει ετυμηγορία.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων:

«1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κατά της από 9-6-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΔΗΜ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ κατά της υπ΄αριθμ.153/30-4-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω εκπρόθεσμης άσκησής της, την έφεση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ (ΕΣΚΑΝ) κατά της υπ΄αριθμ. 217/14-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4. Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του σωματείου ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ κατά της υπ΄αριθμ.36/28-5-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ και του σωματείου ΑΣ ΑΦΟΒΟΣ και την έφεση του σωματείου ΑΣ ΑΦΟΒΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.36/28-5-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ και του σωματείου ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, με την υπ΄αριθμ. 60/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν αυτές.

5. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ΕΛΟΥΝΑ ΑΜΠΕΛΕ ΚΟΛΜΠΕΡ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΠΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, κατά της υπ΄αριθμ. 37/12-5-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ποδοσφαιριστής δεν τέλεσε το πειθαρχικό αδίκημα που του αποδίδεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια: