moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Να τους χαιρεστε τους δημοσιοκαφρους σας (video)

Να τους χαιρεστε τους δημοσιοκαφρους σας (video)


Tι αλλο να πει κανεις?
 Απο αυτους του δυο τυπους ενημερωνεστε ε? Και μετα λεμε γιατι υπαρχει ολο αυτο το μισος και η προκαταληψη κατα του Ολυμπιακου χωρις να θελω να πω οτι αυτοι οι δυο συγκεκριμενοι ειναι οι...πρωτεργατες αλλα εχουν βαλει καλα και αυτοι το χερακι τους στην προσπαθειας λασπολογιας κατα του Ολυμπιακου.

Αφου καθεστε οπαδοι του καναπε και ενημερωνεστε απο κατι τετοιους καλα να παθετε...
Να τους χαιρεστε τους δημοσιοκαφρους σας,ο ενας πασαλειβεται με...Μερεντα on air η δεν ξερω κιεγω τι ειναι αυτο..ο αλλος εδω και 20 χρονια δεν παει να βαλει και μια μασελα...και ο κοσμος αηδιαζει γελωντας μαζι του,αλλα και οι δυο ομως εχουν κοινο σκοπο στις εκπομπες τους ανεκαθεν.
Την λασπολογια στον Ολυμπιακο και τις διοικησεις του.
Τωρα τα δυο αυτα παιδια,τα χαλασαν μεταξυ τους για θεματα τηλεθεασης και...προβολης.
Δεν τοβγαλα απο την κοιλια μου αλλα απο δημοσιευμα και βιντεο που κυκλοφορησαν.
Απολαυστε τα...
Ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος διάβασε SportDog και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με ένα περιστατικό που είχε γίνει με τον συνάδερφό του.
Τι σχέση έχει ο δικό μας Νίκος Αλέφαντος;
Τις προάλλες ο Σκύλος δημοσίευσε ένα παλιό βίντεο στο οποίο ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφερόταν στην κόντρα που είχε κάποτε με τον Γιώργο Γεωργίου (δεύτερο βίντεο).
Ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος διάβασε, εδώ στον SportDog, το σχετικό θέμα και αποφάσισε, μετά από χρόνια, να αποκαλύψει τι πραγματικά είχε συμβεί τότε με τον συνάδερφό του, ενώ στην κουβέντα θυμήθηκε και ένα περιστατικό με τον πρωταγωνιστή τον δικό μας Νίκο Αλέφαντο


Δεν υπάρχουν σχόλια: