moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τωρα θα βγει και θα μας το παιξει και...ηρωας ο Κοντονης.

Τωρα θα βγει και θα μας το παιξει και...ηρωας ο Κοντονης.


Τι νομιζετε? Οτι αυτοι χαμπαριαζουν η ντρεπονται οταν τους φτυνει ολοκληρη η Ελλα η ολοκληρη η Ευρωπη?
Οχι βεβαια...
Ανοιγουν με ανεση την ομπρελιτσα τους και λενε πως...βρεχει.
Τωρα βγαινει με χαμογελο νικητη και σωτηρα του Ελληνικου αθλητισμου και βγαζει  φωτο με τον Ινφαντινο λες και δεν τρεχει τιποτε.

Εκανε ξεφτυλα ολοκληρο τον Ελληνικο αθλητισμο με τις εμμονες του και τα κοληματα του και παραλιγο να μας καταστρεψει ολοσχερως την μοναδικη χαρα που εχει απομεινει στον Ελληνικο λαο...το ποδοσφαιρο του.
Ποιο ποδοσφαιρο του να μου πεις...αυτο μονο διοργανωση δεν λεγεται..ναι δεν διαφωνω αλλα εγω σαν οπαδος του Ολυμπιακου εχω την συνειδηση μου καθαρη πως και εγω και ο Ολυμπιακος μου και οι δικοικησεις του γενικως εχουν πραξει ολα οσα εχουν συμφωνηθει εξ αρχης με τον ερυθρολευκο κοσμο.
Και γιαυτο ο βρωμικος πολεμος εναντιον μας συνεχιζεται πανταχωθεν  παντα με την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης και τωρα συνεχιζεται και με αυτην.
Ολα αυτα τα τερτιπια ολων αυτων και τωρα με τον συγκεκριμενο πρασινο οπαδο/υφυπουργο που ανεχεται τις υβρεις κατα του Ολυμπιακου και τα πανο της ντροπης των οπαδων του Παναθηναικου και τα πανο αγανακτισης των οπαδων του Ολυμπιακου για την σταση του σε οσα συμβαινουν λεει με μεγαλο θρασσος να ...τα κανουμε προσαναματα.
Τα προτυπα του? Ο Φαρος του Βασιλακοπουλου και το καλοπαιδο ο Γιανακοπουλος...μονος του τα λεει δεν τα λεω εγω.
Τωρα θα βγει σαν ηρωας και θριαμβευτης και θα μας πει οτι εσωσε το Ελληνικο ποδοσφαιρο και οτι σε αυτον οφειλουμε  την αναβολη του..πιθανου GRexit.
Δυστυχως αυτοι ειναι οσοι ψηφισαν καποιοι Ελληνες και μεσα στους 3400 ξεχωριζουν δυο αντε τρεις το πολυ για το θεμα του αθλητισμου τουλαχιστον που εκαναν και καποια ερωτηση...τι θα γινει με αυτο το θεμα τελος παντων.
Μην αυτοπαραμυθιαζεσαι κυριε Κοντονη...ειτε βγεις σε  μπαλκονια η σε τρατσες να μας απαγγειλεις τον θριαμβο σου για...το GRexit εμεις οι οπαδοι του Ολυμπιακου εχουμε ηδη ετοιμα τα...μαυρα ψηφοδελτια και για σενα αλλα και για οποιον αλλον λαχει.
Βαρεθηκαμε να καπηλευεστε το ονομα του Ολυμπιακου για να παρετε σταυρους και ενα να θυμαστε...
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ εκτος ορισμενων εξαιρεσεων...ξερουν αυτοι που το λεω
Ιδου και η ειδηση
Έτσι αποφύγαμε το Grexit!Οι διαβουλεύσεις της πολιτείας με την UEFA ήταν θετικές και κατέληξαν σε συμφωνία.
Δεν ήθελε κόπο, ήθελε τρόπο.
 Διαβάστε τις τρεις αλλαγές που προκύπτουν από τη συμφωνία κυβέρνησης-UEFA, όπως αυτές ανακοινώθηκαν και εντάχθηκαν στις νομοθετικές παρεμβάσεις του αθλητικού νομοσχεδίου.
Τα τρία σημεία διαφωνίας είχαν να κάνουν με την δυνατότητα αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, το θέμα των τακτικών δικαστών στις πειθαρχικές επιτροπές και τέλος το περίφημο άρθρο 15 που αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Όπως ήταν αναμενόμενο, από το νομοσχέδιο διαγράφηκε η διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα στον υπουργό να απαγορεύει τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με την UEFA και ύστερα από διαβουλεύσεις ο κ. Κοντονής έκανε πίσω.

Πίσω όμως δεν έκανε στο θέμα των τακτικών δικαστών. Όπως ενημέρωσε και από το βήμα της Βουλής στην αρχική του τοποθέτηση στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην ολομέλεια, η UEFA είχε αντιρρήσεις και η πρόταση που έγινε δεν ικανοποιούσε την πλευρά της πολιτείας. Πιο συγκεκριμένα η UEFA ζητούσε να ορίζει η ΕΠΟ αποκλειστικά τους αθλητικούς δικαστές και όχι το υπουργείο Δικαιοσύνης. Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλευρά της κυβέρνησης και βρέθηκε μια … «σολομώντεια» λύση.

Έτσι λοιπόν η συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου άλλαξε και πλέον σε διάστημα τεσσάρων μηνών τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, θα αποτελούνται από τακτικούς δικαστές οι οποίοι θα επιλέγονται από την ΕΠΟ από κατάλογο όμως τον οποίο θα συγκροτεί και θα αποστέλλει το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η τρίτη αλλαγή είχε να κάνει με το επίμαχο άρθρο 15 στο οποίο είχε προστεθεί η δήλωση του υπουργού ότι τα θέματα του ποδοσφαίρου, θα ρυθμίζονται από την ΕΠΟ, εναρμονισμένα με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Στη συγκεκριμένη δήλωση προστέθηκε επιπλέον η διάταξη «λαμβανομένου υπόψη πως η ΕΠΟ διαχειρίζεται τις εσωτερικές της υποθέσεις ανεξάρτητα και χωρίς επιρροή από τρίτους».

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο συνεχίζεται στη βουλή, με τις τοποθετήσεις των ειδικών ομιλητών από κάθε κόμμα. Οι νομοθετικές παρεμβάσεις στο σχέδιο νόμου έχουν αποσταλεί στην UEFA, ενώ υπογράφηκαν πλέον και από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Μπαλτά, ώστε να είναι και τυπικά έτοιμο το νομοσχέδιο για να ψηφιστεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: