moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ρε Κοντονη..τι γινεται εδω? μας δουλευεις?

Ρε Κοντονη..τι γινεται εδω? μας δουλευεις?

Τι εγινε ρε λεβεντοπαιδο Κοντονη?
Το πρωι ετσι το βραδυ ...κοκορετσι?
Εχεις σκοπο να βαλεις αυτα που σου υποδεικνυει η UEFA ναι η ου?
Αυτο το βιολι θα εχουμε τωρα?
 Καθε λιγο και λιγακι θα καρδιοχτυπαμε για το ποδοσφαιρο μας?
Ρε Πρωθυπουργε...αλαξε τον τον ανθρωπο,εισαι εδω και συ η βοσκεις αλλου?

Βαλε κανεναν ανθρωπο της προκοπης να αναλαβει να φερει εις περας αυτην την σοβαρη υποθεση και να σταματησει να μας ξεφτυλιζει διεθνως με τα καμαωματα του.
Το πρωι παει εκει ακαλεστος δεν ειναι κενις να τον υποδεχτει παρα ενας απλος υπαληλος της UEFA και λογικο ειναι αφου δεν εχει κανονιστει κανενα ραντεβου πριν,τους λεει οκ,το βραδυ παει στο γραφειο του και κανει του κεφαλιου του,στελνει το εγγραφο και του το γυριζουν πισω γιατι δεν εχει κανει οσα ο ιδιος εχει συμφωνησει με τους ιθυνοντες της UEFA.
Ενταξει..το ξεφτυλικι αυτο δεν μπορει να συνεχιστει στην πλατη εκατομυριων φιλαθλων ολων των ομαδων στην Ελλαδα και στον αθλητισμο της.
Αντε γιατι το παρακανες Κοντονη...
Ιδου γιατι εφριξα παλι με τυην παρτη του...

Νέο πρόβλημα με το νομοσχέδιο


Η UEFA μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι υπάρχουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις οποίες δεν έχουν συμφωνήσει.
Νέο πρόβλημα προέκυψε σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται σήμερα να ψηφιστεί από τη Βουλή.

Μετά από σχετική επιστολή που έλαβε η UEFA από την ΕΠΟ, δηλώνει έκπληκτη για το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε υπάρχουν αλλαγές για τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει με τον υφυπουργό στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: