moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σε ΝΕΡΙΤ και ΑΝΤ1 οι ημιτελικοί


Σε ΝΕΡΙΤ και ΑΝΤ1 οι ημιτελικοί

Σε ΝΕΡΙΤ και ΑΝΤ1 οι ημιτελικοί
Οι μεταδόσεις για τους ημιτελικούς αγώνες σε Champions και Europa League. 
Τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν θα μεταδώσει ζωντανά απόψε από το «Καμπ Νόου» στη Βαρκελώνη στις 21:45 η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤ HD σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου.
Η ποδοσφαιρική βραδιά θα ξεκινήσει όμως στις 21.00 με την pre game εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ.

 Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Γιάννης Σαντοριναίος με προσκεκλημένο τον Γιάννη Γκούμα, θα παρουσιάσουν όλα τα τελευταία νέα πριν από τον μεγάλο αγώνα, ενώ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η εκπομπή θα παρουσιάσει την ανάλυση των καλύτερων φάσεων του αγώνα, αλλά και στιγμιότυπα από τον χθεσινό ημιτελικό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ.

Europa League


Στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη «χτυπάει» η καρδιά του Europa League, όπου τέσσερις ομάδες πλέον διεκδικούν τα δύο «χρυσά» εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Βαρσοβίας.
Το πρώτο βήμα προς τον τελικό επιδιώκουν να κάνουν η Σεβίλλη και η Φιορεντίνα, που αναμετρώνται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:05 από τον ΑΝΤ1.

Η προσπάθεια της κατόχου του τίτλου κόντρα στη φιλόδοξη εφέτος ιταλική ομάδα υπόσχεται γκολ και θέαμα.
Δύο από τους καλύτερους Ευρωπαίους τεχνικούς, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιντσέντζο Μοντέλα αλλά και μια πλειάδα σπουδαίων ποδοσφαιριστών, θα αναμετρηθούν με κίνητρο την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου.
 Θα ακολουθήσει αμέσως μετά το «EUROPA LEAGUE LIVE» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και ο δεύτερος ημιτελικός με τη Νάπολι να φιλοξενεί στο «Σαν Πάολο» τη μεγάλη έκπληξη του θεσμού, την Ουκρανική Ντνίπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: