moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Επιβεβαιωθηκε ακομη μια φορα το Piraeus Planet για την σκευωρια με την...Α.Τ

Επιβεβαιωθηκε ακομη μια φορα το Piraeus Planet για την σκευωρια με την...Α.Τ


Θυμαστε τι ειχα γραψει για την...Α.Τ?
Η «Δίκη» του ΣΚΑΪ ,Α.Τ. η γκομενα του Αρβανιτιδη και το SDNA που οτι θυμουνται χαιρονται...
Δυτυχως για σας βαζελοκαλαμαραδες μου ακομη μια φορα βγαινετε λαθος εσεις και σωστοι εμεις...
Ακομα μια φορα το Piraeuw Planet πριν καλα-καλα εμπλακει ο νομος και πριν ακομα καταθεσει η συγκεκριμενη κυρια Α.Τ  και αποκαλυψει οτι δεν γνωριζει καν τον κυριο Μαρινακη  αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος.

Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί, ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη και πρωτο απολα το εντεταλμενο media SDNA εσπευσε ταχεως να δημιουργησει την σιχαμερη και κατεξακολουθησιν λασπολογια και συκοφαντια του .
Ακομη λοιπον μια σκευωρια εις βαρος του Βαγγελη Μαρινακη παιρνει τελος και τα σωβρακα ξανακατεβαινουν....
Δεν παει να πει βεβαια πως η σιχαμερη τους προπαγανδα θα σταματησει εδω....αυτη ειναι η δουλεια τους και αυτο θα συνεχισουν να κανουν.
Το Piraeus Planet επιβεβαιωνεται ακομη μια φορα για οσα πριν απο ολους εγραψε..και απο την καταθεση της Α.Τ  αλλα και απο το αρθρο του Μανωλη Γαβαθιωτη στον Γαυρο και στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Θα επαναλαβω για πολλοστη φορα πως δεν διεκδικουμε κανενα βραβειο απλα κανουμε την δουλεια μας ,να αποστομωνουμε τους εντεταλμενους λασπολογους και τιποτε αλλο.
Μπορειτε να διαβασετε την αρθρογραφια μου για το συγκεκριμενο θεμα και να συγκρινετε τις ημερομηνιες αναρτησης.
Ακομα λοιπον μια φορα παπαγαλακια μου μπουκωθηκατε...η αληθεια δεν κρυβεται..και οποτε θα ξαναχαλασετε το στοματακι σας εδω θα ειμαστε πρωτοι να σας απαντησουμε οπως πρεπει.

 Ιδου η ειδηση οπως γραφτηκε στα http://www.parapolitika.gr/ απο τον Μανώλη Γαβαθιώτη

Η Α. Τ., τέως στενή συνεργάτης και φίλη του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη, υποστηρίζει στη συνέντευξή της προς την «Αλήθεια» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αμβροσίου, ότι :
* Κατέθεσε στον Εισαγγελέα κ. Κορέα κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, πριν από ένα περίπου χρόνο σχετικά με όλα όσα γνώριζε για το χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πολύχρονης στενής της σχέσης με τον κ. Αρβανιτίδη.
* Η κ. Α. Τ. λέει ότι «δεν γνωρίζει τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ’ όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί, ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη».
* Τον κ. Κουρίδη τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ παρουσία του κ. Αρβανιτίδη με τον οποίο διατηρούσε γνωριμία λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. «Σ’ αυτές τις συναντήσεις», λέει η κ. Α. Τ. «δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές. Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσα σε έν0ορκη κατάθεσή μου και είναι αληθινά, πρόθεσή μου δε είναι να τα καταθέσω και στον κ. Ανδρεάδη ( σ.σ. τον ανακριτή ) αν κληθώ ως μάρτυς».
Μετά απ’ αυτή τη συγκλονιστική ΕΝΟΡΚΗ κατάθεση, η οποία ανατρέπει και καταρρίπτει όλο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης», με το οποίο ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι, διασύρθηκαν υπολήψεις και εθίγησαν προσωπικότητες, η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη, αφού καλέσει επειγόντως την βασική μάρτυρα να επαναλάβει την κατάθεσή της, να αποσύρει κάθε κατηγορία εναντίον όσων άδικα κατηγορήθηκαν ως τώρα.
Είναι επίσης αναγκαίο να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του «γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου», ο οποίος ( σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της Α. Τ. ) «την παρότρυνε» να καταθέσει όσα κατέθεσε, αναλαμβάνοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΣΤΗΣΙΜΟ όλης αυτής της ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ. Φυσικά, ο καθένας μας γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο εν λόγω, αλλά θα πρέπει και ΕΠΙΣΗΜΑ, μέσω της Δικαιοσύνης να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, προκειμένου να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ και αυτός, με τη σειρά του, για συμμετοχή σε ( τουλάχιστον … ) «συκοφαντική εκστρατεία».
Μετά την ανατροπή όλων των δεδομένων πού χρησιμοποιήθηκαν από τους εισαγγελείς προκειμένου να συντάξουν κατηγορητήρια, η ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ των θιγομένων έως σήμερα, πρέπει να είναι ΑΜΕΣΕΣ και οι εξελίξεις ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: