moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

"Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τανάσε"

"Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τανάσε"

Δημοσιεύματα στην Ρουμανία επιμένουν πως ο Κριστιάν Τανάσε διαπραγματεύεται την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες.
Ο Κριστιάν Τανάσε ήταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο (23/5) και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Skoda Ξάνθη, με τον συμπατριώτη του, Ραζβάν Λουτσέσκου, να κάθεται στον πάγκο της ακριτικής ομάδας.

Τα σενάρια φούντωσαν σχετικά με το ενδεχόμενο η παρουσία του Ρουμάνου διεθνή άσου να σχετίζεται με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Στην Ρουμανία πάντως επιμένουν πως το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό 100% και ο Τανάσε με τους εκπροσώπους του βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να διαπραγματευτούν την μετακίνηση του παίκτη στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα και με την ιστοσελίδα "www.prosport.ro", ο Τανάσε θα φύγει το φετινό καλοκαίρι από την Στεάουα και μάλιστα με ένα λογικό ποσό. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον σύλλογο του Βουκουρεστίου ολοκληρώνεται στις 30/6/2017 και υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του από ομάδες της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Μια σημαντική παράμετρος σχετικά με την υπόθεση του Τανάσε, έχει να κάνει με το γεγονός πως σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και εφόσον η Στεάουα πουλούσε τον ποδοσφαιριστή, θα έπρεπε να καταβάλλει το 50% του ποσού που θα εισέπραττε στην Άρτζες Πιτέστι.

Ωστόσο από το φετινό καλοκαίρι δεν ισχύει πλέον αυτός ο όρος και γι' αυτό ο Τζίτζι Μπεκάλι δεν είναι πλέον αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τανάσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: