moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ανανεωσεις και μεταγραφες για Ολυμπιακο

Ανανεωσεις και μεταγραφες για Ολυμπιακο

 Έπεται συνέχεια
Αφού κράτησε τον Φουστέρ, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες υποθέσεις. Σειρά παίρνουν ο Μιλιβόγεβιτς και τα μεταγραφικά. Ετοιμάζει εισηγήσεις ο Περέιρα. 
Τι «παίζει» με Σαμπαλί και… Ρομπέρτο.
Το σίριαλ της παραμονής του Νταβίντ Φουστέρ είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ανανέωσε μέχρι το 2017, θα κλείσει επταετία στο λιμάνι. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στις υπόλοιπες… πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν.

Επόμενος που θα πάρει σειρά για να παραμείνει στην ομάδα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Η εισήγηση του Βίτορ Περέιρα είναι θετική, ο Σέρβος μεσοαμυντικός ήταν σταθερός σε απόδοση και βασικός όλη τη σεζόν και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές. Η ρήτρα αγοράς του από την Άντερλεχτ είναι στα 2,7 εκατ. ευρώ, αλλά το πιθανότερο είναι η αγορά του παίκτη να ολοκληρωθεί με ένα μικρότερο ποσό.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζει τη λίστα με τις εισηγήσεις του. Τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός, ένας μέσος, ένας με δύο ακραίοι και ένας σέντερ φορ αποτελούν προτεραιότητες για τους «ερυθρόλευκους», με τον Πορτογάλο προπονητή να εξετάζει μεν προτάσεις, αλλά να θέλει να έχει προσωπική άποψη για τους παίκτες που θα ζητήσει.

Ο Πορτογάλος Λουίς Κάρλος Νόβο Νέτο της Ζενίτ (έχει συμβόλαιο ως το 2017) και ο Περουβιανός Κάρλος Σαμπράνο που μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ είναι δύο παίκτες στη λίστα για το κέντρο της άμυνας. Υποψήφιος φημολογείται πως είναι κι ο Γάλλος Μικαέλ Σιανί της Λάτσιο. Από τη Γαλλία συνεχίζουν να θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του ακραίου μπακ Γιουσούφ Σαμπαλί από την Παρί, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Όσον αφορά στη θέση του μέσου, ο Καμερουνέζος Στεφάν Εμπιά και Σενεγαλέζος ο Παπακούλι Ντιόπ που μένουν ελεύθεροι από Σεβίλλη και Λεβάντε αντίστοιχα σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι.

Για τα άκρα ο Γκανέζος Κριστιάν Ατσού, που είχε συνεργαστεί με τον Περέιρα στην Πόρτο, δίνεται μάλλον ξανά δανεικός από την Τσέλσι, ενώ υπάρχει και η λύση του Πορτογάλου Μάρκο Ματίας της Νασιονάλ. Όσον αφορά στον Γιάννη Φετφατζίδη, η Τζένοα δεν έριξε το όνομά του στο τραπέζι για την αποπληρωμή του χρέους των 4 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του, αλλά πρότεινε εξόφληση σε δόσεις.

Για την επίθεση, τελευταία ονόματα στη λίστα είναι ο Σενεγαλέζος Κούμα Μπαμπακάρ που μάλλον πωλείται από τη Φιορεντίνα και ο Βραζιλιάνος Ζόνατας της Έλτσε.

Φήμες μεν, αλλά…

Από την Ισπανία υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον Βαλένθια και Λα Κορούνια για τον Ρομπέρτο. Ειδικά οι «νυχτερίδες» μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη ο βασικός τους γκολκίπερ Ντιέγκο Άλβες αναζητούν τον αντικαταστάτη και έχουν τα χρήματα, αλλά και τις αγωνιστικές φιλοδοξίες για να δελεάσουν τον Ισπανό. Πάντως από τον Ολυμπιακό γίνεται σαφές πως ακόμη δεν υπάρχει καμία έστω κρούση για τον Ρομπέρτο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα για μεταγραφή στο εξωτερικό έναντι ποσού της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: