moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

"Σε διαπραγματεύσεις για τον Μιλιβόγεβιτς"

"Σε διαπραγματεύσεις για τον Μιλιβόγεβιτς"

Στο Βέλγιο υποστηρίζουν πως Ολυμπιακός και Άντερλεχτ είναι σε επαφές για την μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς στους Πειραιώτες.
O σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη και προφανώς οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και εν συνεχεία να μπουν σε διαδικασία απόκτησης ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση τους.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και από την στιγμή που ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρά να διαπραγματευτεί την αγορά του από τους Βέλγους προκειμένου να τον κρατήσει στον Πειραιά.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Άντερλεχτ, υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον Σέρβο μέσο είναι ήδη σε εξέλιξη.

"Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι δανεικός στον Ολυμπιακό και ο Φαν Χόλσμπεεκ διαπραγματεύεται με τους Έλληνες για την τελική μεταγραφή", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: