moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Κάσια και Ζονάτας στο προσκήνιο

Κάσια και Ζονάτας στο προσκήνιο

guram_kashia_600x4001
Οι τελευταίες εξελίξεις στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Μετά την κατάκτηση του νταμπλ που έδωσε ακόμα περισσότερους πόντους στην παραμονή του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο των ερυθρόλευκων, οι Πειραιώτες περιμένουν τις εισηγήσεις του Πορτογάλου, ο οποίος είναι σε ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του, για να τρέξουν τις υποθέσεις.
Μπορεί ο πρώτος στόχος για την επίθεση να παραμένει ο Καρίγιο, όμως όσο η Εστουντιάντες αυξάνει τις οικονομικές τις απαιτήσεις, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και τις εναλλακτικές και μια από αυτές είναι και ο Ζονάτας.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έλτσε με τα 11 γκολ φέτος στη La Liga αρέσει στον Περέιρα, με τον Πορτογάλο να έχει δώσει την έγκριση του να προχωρήσει η υπόθεση του αν δεν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Καρίγιο.
Ο Ζονάτας ανήκει στην Πεσκάρα και οι Ιταλοί που τον αγόρασαν 3,7 εκατ. ευρω από την Μπρέσια το 2012 δεν ζητούν πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή. Η Έλτσε δεν μπορεί να καλύψει το ποσό και εκεί έρχεται ο μανατζέρ του 26χρονους επιθετικού Μίνο Ραϊόλα με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή συνεργασία να βάλει το χεράκι του για να φέρει τον παίκτη στο… λιμάνι, εφ οσον δώσει το ΟΚ ο Ολυμπιακός.
Την ίδια ώρα από την Ολλανδία προκύπτει πως στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί ο κεντρικός αμυντικός της Φίτεσε Γκουράμ Κάσια. Ο 27χρονος Γεωργιανός που μπορεί να αγωνιστεί εκτός από το κέντρο της άμυνας και ως δεξί μπακ αλλά και ως αμυντικό χαφ προέρχεται από πέντε γεμάτες χρονιές στην Eredivisie και αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της Φιτεσε. Το συμβόλαιο του Κάσια λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: