moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Oι ρουφιανοι βρισκονται ακομα και στο Καραισκακη

Oι ρουφιανοι βρισκονται ακομα και στο Καραισκακη

Ετσι ακριβως ειναι...οι ρουφιανοι βρισκοντα ακομα και στο Καραισκακη και κατασκοπευουν τι πανο ετοιμαζουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου και τι θα γραφει επανω για να προβουν σε διαμαρτυριες πριν ακομα ξεκινησει ο Τελικος Κυπελλου,φαντασου να επαιζαν και αυτοι με τον Ολυμπιακο στον Τελικο ετσι?

Μεχρι κασκολ του Ολυμπιακου θα φορουσαν και θα εμπαιναν μεσα...για οσους ειναι νεωτεροι αυτο ειναι παλια τεχνικη τους για να δημιουργησουν προβοκατσιες μεσα στο παλιο Καραισκακη η να δημιουργησουν επεισοδια με διακριτικα του Ολυμπιακου...πρωτομαστορες στην πουστια.

Τωρα βεβαια το πηραν τα media  τους και το ανεβασαν ετσι...για να δειξουν τους κακους οπαδους του Ολυμπιακου που φιαχνουν πανο για τα λαμογια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ.
Ειπε ο Κοντονης να τα...κανουμε προσαναματα... για τα καταπτυστα πανο της μπουρδελοομαδας του δεν ειπε κουβεντα...
Τα δικα μας πανο αναφερονται παντα σε γεγονοτα και οχι ψεματα και συκοφαντιες .
Οτι γουσταρουμε θα γραψουμε και αμα θελετε ελατε να το κατεβασετε .

Ετοιμασίες για πανό κατά Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Πατέρα

Σε βίντεο το οποίο "ανέβηκε" στο youtube διακρίνονται οπαδοί του Ολυμπιακού να ετοιμάζουν ένα πανό με περιεχόμενο κατά των Γιάννη Αλαφούζου, Δημήτρη Μελισσανίδη και Νικόλα Πατέρα.

Ετοιμασίες για πανό κατά Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Πατέρα (Video)
Τελευταία ενημέρωση 21/05/2015
Ένα πανό στο οποίο φαίνονται οι προσωπογραφίες των Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Πατέρα ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Οι ετοιμασίες αυτές, οι οποίες γίνονται στον χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», διακρίνονται σε ένα βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στο youtube.
Το πανό προφανώς και πρόκειται να αναρτηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στον τελικό του Κυπέλλου με την SKODA Ξάνθη το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: