moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η επιστολή της UEFA στον Υπουργό

Η επιστολή της UEFA στον Υπουργό

Επιστολή της UEFA στην ελληνική κυβέρνηση την Πέμπτη (21/5) μέσω του γενικού της γραμματέα, Τζάνι Ινφαντίνο.
Η UEFA, μάλιστα, κάνει σαφές ότι είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση ενόψει της σύνταξης του νέου ''μεγάλου'' αθλητικού νομοσχεδίου του καλοκαιριού, που δεν θα αφορά μόνο το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την ΕΠΟ, πάντως, αυτή η επιστολή δεν έχει να κάνει με την τελική απάντηση της FIFA στην κυβέρνηση για το θέμα του Grexit.
Στην επιστολή επισημαίνεται το εξής:
"Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή σας με ημερομηνία 12 Μαΐου στην οποία μας ενημερώσατε ότι ''τα επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις'' έχουν εγκριθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Παρακαλούμε να έχετε υπ' όψιν ότι η UEFA είναι έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας. Ωστόσο, θα θέλαμε να επιμείνουμε στο ότι ένας εκπρόσωπος της FIFA και ένας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να παραβρίσκονται σε κάθε σχετική συνάντηση. Εκτιμώντας πως αυτό είναι αποδεκτό από εσάς, θα είμαστε ευτυχείς να ορίσουμε ένα μέρος της νομικής υπηρεσίας μας να δουλέψει μαζί με εσάς πάνω σε αυτό το ζήτημα".

Mε λιγα λογια και κατανοητα η UEFA θετει θεμα επιτηρησης εκπρόσωπου της FIFA οταν θα φιαχτει το νεο νομοσχεδιο αλλα και σε καθε σχετικη συναντηση,και ζητα απο την Ελληνικη Κυβερνηση να οριστει ενα μελος της νομικης της υπηρεσιας.
Εαν δεν γινει δεκτο αυτο θα υπαρχει κωλυμα και θα προβει στο Grexit.
Αρα...κανενας κινδυνος δεν εχει ξεπεραστει οριστικα εαν ο Υπουργος αθλητισμου δεν δεχτει τους ορους επιτηρησης που θετει η UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: