moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Οι δηλωσεις πριν τον Τελικο Κυπελλου Ελλαδος

Οι δηλωσεις πριν τον Τελικο Κυπελλου Ελλαδος

Σιγουριά και πίστη στον Ολυμπιακό

Σίγουροι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Skoda Ξάνθη εμφανίστηκαν πέντε παίκτες που εκπροσώπησαν την ομάδα στη σημερινή Media Day του συλλόγου.

Αυλωνίτης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Αυλωνίτης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»
 
Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανομίας στον Ολυμπιακό και τη Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με τον Τάσο Αυλωνίδη. Ο 25χρονος αμυντικός υποστήριξε πως αν οι Πειραιώτες είναι αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυλωνίτης

Για την πίεση που ασκείται από τον κόσμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου:


«Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει συνηθίσει στην πίεση, ζητάει πάντα νίκες και σκοπός μας είναι αυτός να κερδίσουμε το Κύπελλο και στο τέλος να φτάσουμε το νταμπλ και να τους κάνουμε όλους χαρούμενους».

Για του πού θα κριθεί το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από εμάς, αν είμαστε καλοί θα κάνουμε το νταμπλ. Το πρωτάθλημα το κατακτήσαμε νωρίτερα, αλλά περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για την ποιότητα της ακριτικής ομάδας:

«Η Ξάνθη έχει μία αρκετά επικίνδυνη επιθετική τριάδα που την καθιστά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να διασπάσουμε την άμυνά της. Θα είναι καταλυτικός ο ρόλος ενός γκολ που μπορούμε να πετύχουμε. Η πρώτη χρονιά είναι και η πιο δύσκολη. Έχω πίστη στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε το νταμπλ και θα είναι θετική η χρονιά».

Μποτία: «Είμαστε ο Ολυμπιακός»

Μποτία: «Είμαστε ο Ολυμπιακός»
 
Μπορεί για όλους ο Ολυμπιακός να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως αυτό θα χρειαστεί να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο κόντρα στην Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε Αλμπέρτο Μποτία στη Media Day του συλλόγου.

«Μπορεί στους ανθρώπους που είναι απέξω ο Ολυμπιακός να φαίνεται ως φαβορί. Ξέρουμε όμως ότι είμαστε ο Ολυμπιακός και έχουμε την υποχρεώσει να κερδίσουμε στον τελικό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός στόπερ των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και όχι η Ξάνθη. Αν κάνουμε εμείς σωστά τη δουλειά μας, θα κερδίσουμε και θα φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ντοσεβί: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει…»

Ντοσεβί: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει…»
Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Ματιέ Ντοσεβί όσον αφορά τον στόχο του Ολυμπιακού στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε ότι αν εκείνος και οι συμπαίκτες του παρουσιαστούν όπως πρέπει κόντρα στους Ακρίτες, τότε δε θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος άσος

Για τον εαυτό του, καθώς προέρχεται από τραυματισμό:

«Έχω να παίξω δέκα ημέρες, αλλά είμαι καλά και έχω καλά τρεξίματα».

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Είμαστε σε πολύ κατάσταση και έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην ένταση. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας εν όψει αυτού του αγώνα».

Για τον κόσμο:

«Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μεγάλη προσδοκία για αυτό το παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε και είμαστε σίγουροι για τους εαυτού μας, τότε θα τα καταφέρουμε»

Για την Skoda Ξάνθη:

«Έχουμε παίξει δύο φορές με αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Ελαμπντελαουί: «Είμαστε έτοιμοι»

Ελαμπντελαουί: «Είμαστε έτοιμοι»
Ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Media Day των Πειραιωτών.
Παράλληλα, ο Νορβηγός μπακ-χαφ υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση για να κερδίσει το τρόπαιο και να κλείσει ιδανικά τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος εν όψει αυτού του αγώνα:


Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, εδώ και μία εβδομάδα προπονούμαι με την ομάδα. Η ομάδα είναι μια χαρά και έχουμε κάνει καλή προετοιμασία.

Για τον τελικό με την Skoda Ξάνθη:


«Είναι ένας τελικός, θέλουμε να τον κερδίσουμε. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε και μπορούμε να αποδείξουμε. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσουμε στον τελικό».

Μιλιβόγεβιτς: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις»

Οι αντεπιθέσεις είναι το δυνατό σημείο της Skoda Ξάνθης και αυτό θα προσέξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη Media Day των Πειραιωτών.

Μιλιβόγεβιτς: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις»
Οι αντεπιθέσεις είναι το δυνατό σημείο της Skoda Ξάνθης και αυτό θα προσέξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη Media Day των Πειραιωτών.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους», ο Σέρβος μέσος απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο την ερώτηση και τόνισε πως εάν μείνει στην ομάδα, θα προσπαθήσει για το καλύτερο και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλιβόγεβιτς

Για τον σαββατιάτικο τελικό του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη:


«Σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις της Ξάνθης. Σε έναν τελικό όμως δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα σου βγουν τα πράγματα και αυτό είναι ένα στοιχείο που αναμένεται να προσέξουμε. Είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι. Θα ασχοληθούμε αργότερα με αυτό, επειδή ο προπονητής θα μας πει πώς θα αγωνιστούμε».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:

«Περιμένουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας όπως σε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε σε άλλη μία νίκη και να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το αν θα ήθελε να κατακτήσει τίτλους την επόμενη χρονιά με τον Ολυμπιακός (ερώτηση-παγίδα για το μέλλον του):

«Εάν θα μείνω, θα προσπαθήσω και για αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: