moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Mια εικονα ,χιλιες λεξεις

Mια εικονα ,χιλιες λεξεις

Μετά τους Μελισσανίδη, Γεωργέα και ο Γρηγορίου στο "κάδρο" της καταγγελίας για το ματς Βέροια-Ολυμπιακός.
Ο Αλέξανδρος Καλογέρης ισχυρίζεται ότι πήγε στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε εξω από τα δικαστήρια με τον Χάρη Γρηγορίου.

Mετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χάρη Γεωργέα, άλλος ένας άνθρωπος της ΑΕΚ εμπλέκεται στην καταγγελία για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 κι αυτός είναι ο δικηγόρος της "Ένωσης" Χάρης Γρηγορίου, που βρέθηκε δίπλα στον Αλέξανδρο Καλογέρη, τον πρώην παίκτη της Βέροιας και νυν του Άρη, που κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Γεωργέα, Καλαϊτζίδη.
Πέρα από το γεγονός ότι ο Καλογέρης δεν έμπλεξε τον Ολυμπιακό στην κατάθεση του, στον Πειραιά αναρωτιόνται πως βρέθηκε μαζί με τον Γρηγορίου, όταν ο παίκτης διέρρευσε ότι πήγε στα δικαστήρια χωρις δικηγόρο.
Ο Χάρης Γρηγορίου πάντως είπε στους ρεπόρτερ που τον ρώτησαν "είχα μια υπόθεση στην αίθουσα 9, ο ειδικός ανακριτής βρίσκεται στην αίθουσα 6, είδα στον διάδρομο τον Καλογέρη και τον χαιρέτησα"
Καταλάβαμε...
Για την ιστορία ο Καλογέρης είναι ποδοσφαιριστής στον Άρη, όπου προπονητής είναι ο Καλαϊτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: