moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

"Σφυρίζει" στο Final Four ο Χριστοδούλου


"Σφυρίζει" στο Final Four ο Χριστοδούλου

 

Ο Χρήστος Χριστοδούλου είναι ένας εκ των εφτά διαιτητών που θα σφυρίξουν στο Final Four της Μαδρίτης. Οι καλύτερες "σφυρίχτρες" της Ευρώπης θα βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου θα βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four, αφού είναι μεταξύ των εφτά διαιτητών που θα σφυρίξουν τα τέσσερα παιχνίδια που θα γίνουν στη Μαδρίτη, την επόμενη εβδομάδα.
 Ο Πατρινός ρέφερι είδε το όνομά του να συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που θα δώσουν το "παρών" στην ισπανική πρωτεύουσα, για τη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Μαζί του θα βρίσκονται οι: Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Ουκρανία) και Μπόρις Ρίτζικ (Ουκρανία).
Για τον πρώτο αυτό είναι μάλιστα η έβδομη φορά που θα σφυρίξει σε Final Four της Euroleague, ενώ ο Χρήστος Χριστοδούλου με τον Σάσα Πουκλ ήταν δύο εκ των τριών διαιτητών που έπαιξαν στον περσινό τελικό, ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: