moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ολυμπιονίκες και Παλαίμαχοι κοντά στα αυτιστικά παιδιά

Ολυμπιονίκες και Παλαίμαχοι κοντά στα αυτιστικά παιδιά


Το Σάββατο στις 7.30μ.μ. στο γήπεδο της Γλυφάδας θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στο σύλλογο Ολυμπιονικών και των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ) με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων στην οποία θα δοθούν τα έσοδα. Χάρη στην πρωτοβουλία, μάλιστα, του Συλλόγου Ολυμπιονικών, του ΣΠΑΚΕ και του Δήμου Γλυφάδας, ο αγώνας θα έχει ετήσια βάση.

Στην ομάδα των Ολυμπιονικών θα αγωνιστούν μεγάλοι άσοι της Εθνικής ομάδας όπως ο Γιώργος Σιγάλας, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης! Μαζί τους θα βρεθούν κι άλλοι ολυμπιονίκες μας από το μπάσκετ και άλλα σπορ!
Όπως η Σοφία Κλιγκοπούλου και η Τατιάνα Καββαδία από τη γυναικεία ομάδα, οι καταδύτες μας Θωμάς Μπίμης και Γιάννης Γαβριηλίδης, ο Γιώργος και ο Ξενοφώντας Κουτσούμπας από την πάλη, ενώ προπονητής θα είναι ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30, αλλά το κοινό μπορεί να απολαύσει πλούσιο θέαμα από τις 16.00, καθώς του κυρίως αγώνα θα προηγηθεί ένα τουρνουά μπάσκετ Γυναικών 3X3 από ομάδες του Εργασιακού Πρωταθλήματος Γυναικών ΕΚΑ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Γλυφάδας και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) και το συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: