moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

O Νικολόπουλος ξαναχτυπα στην Βουλη για τα διαπλεκομενα media (video)

O  Νικολόπουλος ξαναχτυπα στην Βουλη για τα διαπλεκομενα media (video)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαπλοκής των ΜΜΕ, κάνοντας ειδική αναφορά στους κυρίους Μπόμπολα, Αλαφούζο και Μελισσανίδη.Κατά τη διάρκεια της «ώρας του πρωθυπουργού», που ξεκίνησε μετά σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, ο κ. Νικολόπουλος κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό της χώρας αναφορικά με την διαπλοκή των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος, αρχικά αναφέρθηκε στο εξώδικο που του έχει κάνει ο κ. Αλαφούζος και στην αγωγή του κου Μελισσανίδη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιστορία που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά το Έθνος και τον κ. Μπόμπολα.

«Σας καταθέτω την εξώδικη που πήρα από τον κύριο Αλαφούζο γιατί τόλμησα να φέρω στον κοινοβουλευτικό έλεγχο αυτά που είπα πριν από λίγο (σ.σ για το δάνειο που πήρε ο όμιλος της Καθημερινής), και την αγωγή του κυρίου Μελισσανίδη γιατί επίσης διενοήθην να κάνω κοινοβουλευτικό έλεγχο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το «Έθνος» και τον κ. Μπόμπολα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να σας πληροφορήσω ότι όταν παραιτήθηκα μετά από λίγες ώρες, συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης έλεγαν ότι η παραίτησή μου είχε να κάνει με υποθέσεις του ΣΔΟΕ τσιγγάνων της κάτω Αχαγιάς.
Ολοσέλιδο το Κυριακάτικο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα με ενυπόγραφο ρεπορτάζ ενός κυρίου Πατρινού, έλεγε στοιχεία.
Πήγαμε στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο και καταδικάστηκαν πατήρ και ιός Μπόμπολας, 12 μήνες φυλακή.
Δεν το έμαθε ποτέ κανένας ότι δεν υπήρχε καν δημοσιογράφος!
Έκπληκτη η έδρα ρώτησε "Κάνετε αυτή τη δημοσιογραφία;
Έχετε πληρωμένους μηντιακούς δολοφόνους; 12 μήνες φυλακή, είμαι σίγουρος ότι κανένας συνάδελφος δεν το ξέρει, όπως δεν θα μάθει και τα περαιτέρω».

Στη συνέχεια ο βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε και σε ένα πρωτοσέλιδο που κυκλοφόρησε το «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «Ο Νικολόπουλος εκβιάζει», επειδή ο ίδιος είχε ρωτήσει την κυβέρνηση αν έχει ελέγξει τους λογαριασμούς των δημοσιογράφων και των εκδοτών, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στις «λίστες Λαγκάρντ και Νικολούδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: