moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Στην σταση εργασιας των ΜΜΕ συμετεχουν και οι...δημοσιοκαφροι?

Στην σταση εργασιας των ΜΜΕ συμετεχουν και οι...δημοσιοκαφροι?

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων για αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου σε όλα τα ΜΜΕ από τις 11.00 έως τις 17.00 χει ανακοινωσει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Δεν γνωριζω τα αιτηματα τους βεβαια,αν ειναι δικαια θα πρεπει να αναγνωριστουν και να δικαιωθουν οπως ολοι οι εργαζομενοι σε ολους τους κλαδους αλλωστε.
Ενα θα ηθελα να ξερω ρε παιδια...
Ειναι κι οι δημοσιοκαφροι-λασπολογοι μεσα σε αυτους?
Ζητανε και αυτοι δικαιωματα οπως οι υπολοιποι πραγματικοι δημοσιογραφοι που αντικειμενικα κανουν την δουλεια τους?
Εμεις ολοι,ποτε θα κυρηξουμε απεργια διαρκειας στις μπουρδελοφυλαδες που βγαζουν χωλη για τον Ολυμπιακο και τις διοικησεις του και καταστρεφουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο κατεντολην των εκδοτων τους και κατα παραγγελια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου  και με την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης και τωρα και αυτης με τον Κοντονη να εχει τα...πρωτεια σε αυτο.
Αραγε την Τεταρτη θα απεργησουν και οι λασπολογοι του SDNA,σπορτφμ,ΣΚΑΙ ,Πρασινη,η Μποχα της Δευτερας με τον Θωμαιδη ,Το DERBY με τον ξεφτυλα τον Πετρουλακη,Παρασινοφρουροι,Αποδυτηρακηδες,Κοκλκες και τα υπολοιπα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας?οι φυλαδες του Βορρα και γενικα ολα τα media οπου καθημερινα ριχνουν χωλη στην καθημερινοτητα του Ελληνα οπαδου και δημιουργουν το μισος αναμεσα τους με ψεματα και συκοφαντιες.
Μην στεναχωριεστε...δεν θα σας κανουν την χαρη να λειψουν για πολυ..Η απεργια ξεκιναει στις 11.00μμ και τελειωνει στις 17.00 μμ το απογευμα...
Θα εχουν ηδη τα λασπολογηματα τους ετοιμα κια θα τα ανεβασουν στις...17.01 μμ
Τουλαχιστον θα ησυχασουμε για μερικες ωρες.
Ιδου και η ειδηση...

Στάση εργασίας αύριο σε όλα τα ΜΜΕ

Στάση εργασίας αύριο σε όλα τα ΜΜΕ
6ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων γι’ αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου σε όλα τα ΜΜΕ από τις 11.00 έως τις 17.00 ανακοίνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Συνάδελφοι, Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANICARAVEL” (Βασ. Αλεξάνδρου αρ. 2, Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ»), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 6ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, 20 Μαΐου 2015, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (εφημερίδες, ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες).
Συνάδελφοι, όλοι την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 στις 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “DIVANICARAVEL”.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: