moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Στον Ολυμπιακο αυτα δεν περνανε...

Στον Ολυμπιακο αυτα δεν περνανε...

 Διακοπή συμβολαίου στον Ράτζεν!
Στον Ολυμπιακο αυτα δεν περνανε και στις ταξεις των αθλητων του δεν εχουν καμμια θεση τετοιου ειδους αθλητες.
Και πανω απο ολα...δεν βγαζουμε τους δικηγορους να λενε οτι ειναι καλα παιδια και δεν εκαναν εκεινο η το αλλο...
Με το που βγαινει θετικο και το δευτερο δειγμα παει απο κει που ηρθε οποιος και αν ειναι.
Η ερυθρολευκη ηθικη ,οπου ο συλογος ειναι φιαγμενος απο την ωρα της ιδρυσης του ,αυτα δεν τα σηκωνει και βαζει τελος αμεσως σε οσους δεν συμορφωνονται.

Γαιτι οσοι φερουν τον Δαφνοστεφανομενο Εφηφο ειναι υποχρεωμενοι να σεβονται τα ηθη και τα αθλητικα προτυπα του συλογου,των διοικησεων και του κοσμου του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διακοπή του συμβολαίου του Νίκολα Ράτζεν, μετά και το δεύτερο θετικό δείγμα σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Ιδου και η ανακοινωση του Ερασιτεχνη

Διακοπή συμβολαίου στον Ράτζεν

Τέλος στη συνεργασία του με τον Νικόλα Ράτζεν έβαλε ο Ολυμπιακός, αμέσως μετά το δεύτερο θετικό δείγμα σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Ο Σέρβος πολίστας κινδυνεύει με αποκλεισμό μέχρι και τέσσερα χρόνια απ’ την ενεργό δράση, με τους «ερυθρόλευκους» να διακόπτουν άμεσα τη συνεργασία τους μαζί του.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη διακοπή συμβολαίου του αθλητή υδατοσφαίρισης Νίκολα Ράτζεν, λόγω παραβίασης των όρων της συμφωνίας από την πλευρά του αθλητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: