moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ακομα μια συκοφαντια κατερευσε:Απαλλάχθηκε η Βέροια ,ξεβρακωμα για τους σκευωρους

Ακομα μια συκοφαντια κατερευσε:Απαλλάχθηκε η Βέροια ,ξεβρακωμα για τους σκευωρους

Aκομη μια συκοφαντικη σκευωρια κατερευσε  για τον Ολυμπιακο .
Ξεβρακωμα μεγαλο για τους κατασκευαστες της σιχαμερης αυτης σκευωριας για πολλοστη φορα.
Αθωωτική για τη Βέροια ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
 Η ομάδα της Ημαθίας (και οι Αρβανιτίδης-Λαναρής) απαλλάχθηκαν απ' τις κατηγορίες για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Καμία κύρωση για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο έχει θεωρηθεί ύποπτο προς χειραγώγηση, δεν θα έχει η Βέροια.
Οι ψευδομαρτυριες των Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκου Γεωργέα,επεσαν στο κενο, και η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε την απαλλαγή της ομάδας της Ημαθίας, η οποία είχε διωχθεί ποινικά για το παιχνίδι του Ιανουαρίου του 2013.
Πέραν του συλλόγου, συνέπειες δεν θα έχουν ούτε οι Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιώργος Λαναρής, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο πρώην γενικός αρχηγός της απαλλάχθηκαν επίσης λόγω αμφιβολιών.
Κατόπιν όλων αυτών, η Βέροια θ' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, εκτός κι αν ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
 Στο Piraeus Planet ειχαμε ασχοληθει πολυ με τα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας και τα εντεταλμενα δημοσιοκαρηματα τους.
Και μετα απο αυτο το καζο...ετοιμαστειτε να πατε και φυλακη για ψευδομαρτυρια
Tι εγινε ωρε αντικειμενικαρες κατηγοροι? γιατι τετοια κωλοτουμπα?
 Έργο Μελισσανίδη η σκευωρια κατα Μαρινακη 
Ακομη και την αγνωστη γκομενα Α.Τ. που υποστηριζε οτι ειχε στενη σχεση με τον Αρβανιτιδη επιστρατευσαν τα σιχαμερα media για να δημιουργησουν εντυπωσεις
Η «Δίκη» του ΣΚΑΪ ,Α.Τ. η γκομενα του Αρβανιτιδη και το SDNA που οτι θυμουνται χαιρονται...

Και οπως ηταν αναμενομενο μετα το ξεβρακωμα της σκευωριας και των κατασκευαστων τωρα μιλανε για ξεφτυλα οι...ξεφτυλες

Δεν πειραζει ξεφτυλες δημοσιοκαφροι...ετοιμαστειτε τωρα για αγωγες που θα τρεχετε και δεν θα προλαβαινετε για τα λιβελογραφηματα σας
Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: