moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η «Δίκη» του ΣΚΑΪ ,Α.Τ. η γκομενα του Αρβανιτιδη και το SDNA που οτι θυμουνται χαιρονται...

Η «Δίκη» του ΣΚΑΪ ,Α.Τ. η γκομενα του Αρβανιτιδη και το SDNA που οτι θυμουνται χαιρονται...
Ερχεται καλοκαιρακι και τα παιδια θελουν να εξασφαλισουν τις διακοπουλες τους,και πλεον αν και δεν εχουν τιποτε αλλο γιατι τα πραγματα εχουν πλεον δρομολογηθει μεσω της Ελληνικης Δικαιοσυνης,οπου απλα αναμενεται να αθωωθει απο τον Ανακριτη ο Βαγγελης Μαρινακης,εφοσον ηδη εχει κυκλοφορησει πως δεν στοιχειοθετειτε κατηγορια με οσα γραφονται και λεγονται απο τουςστημενους ψευδομαρτυρες του Μελισσανιδη και Αλαφουζου , Φυσσα και Γεωργεα οπου ξευτιλιστηκαν δημοσιως οι ιδιοι αλλα και αυτοι που τους εβαλαν.
Εδω ομως τα πιστα παιδια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου που...ραγισε με τον διαχωρισμο εν μερει του Σαβιδη οπου ακολουθει πλεον τον δικο του δρομο και καλα κανει κατα την αποψη μου,τα παιδια λοιπον αυτα πρεπει να δικαιολογησουν τον λογο που πληρωνονται και πρεπει να σκαρφιζονται καθημερινα και ενα...δημοσιοκαφρημα.
 Δεν εφταναν οι ψευδομαρτυριες των Φυσσα και Γεωργεα,τωρα επιστρατευσαν και την...Α.Τ την γκομενα του Αρβανιτιδη η οποια λεει στην καταθεση της οτι διατηρούσε μία στενή σχέση μαζί του
 Τι ειδους και ποσο στενη ηταν η σχεση αυτη?
Και τι ειπε? οτι συναντηθηκε λεει ο Αρβανιτιδης τεσσερεις φορες με τον Μαρινακη...ΚΑΙ? Αυτο δειχνει καποια ενοχη σε κατι?
Και με τον Αλαφουζο εχει συναντηθει παλια..παει να πει οτι εχει καποια σχεση μαζι του?
Παπαριες Μαριτσα μου..ναχουμε να γραφου να παιρνουμε χαρτζξλικι..
Βλεπεις ομως τα..γεγονοτα πλεον δεν βοηθουν τοσο και εχουν αρχισει να ανησυχουν .
Αλλα επειδη ειναι πρωτομαστορες στην λασπολογια ανακαλυψαν εναν νεο τροπο..
Ανακατεψαν τον βοθρο που οι ιδιοι αλλα και τα συνεταιρακια τους εχουν δημιουργησει και ανακαλυψαν ενα δημοσιευμα απο το 2014 παρακαλω... που λεει οτι οΜαρινακης ειχε 4 ραντεβου με τον Αρβανιτιδη..ΤΙΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΘΑΝΑΤΟΣ...ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ  που τολμησε να συναντηθει (αν συναντηθηκε βεβαια) με τον Αρβανιτιδη.
Εχουμε πει ..ο Μαρινακης ακομα και οταν αναπνειε ειναι ενοχος...
Απαγορευοντια τα παντα γιαυτον και επιτρεπονται τα παντα για τους αλλους
Να ειστε σιγουροι πως η μποχα και η βρωμα του εν λογω ιστολογιοιυ θα συνεχισει να μας συνοδευει οπου και αν βρισκομαστε σε διακοπες κλπ...γιατι τα παιδια αυτα θα πανε διακοπες με τα...λαπτοπ στο ενα χερι και το ταμπλετ στο αλλο...παντα πιστοι στην μποχα και την βρωμα για να επιρεαζουν την συνειδηση των υγιως σκεπτομενων φιλαθλων ,γιατι ακομα και οι δικοι τους τους εχουν παρει χαμπαρι...
Ιδου τι ανακαλυψαν παλι...
 
«Τέσσερα ραντεβού Μαρινάκη-Αρβανιτίδη»!

Κατάθεση για τις σχέσεις του Γιώργου Αρβανιτίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, με τους δύο άνδρες να έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στα γραφεία του προέδρου του Ολυμπιακού σύμφωνα με την μάρτυρα Α.Τ.

Τον Απρίλιο του 2014, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, κατέθεσε στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα η Α.Τ. αναφέροντας πως γνωρίζει προσωπικά τον τότε πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος είχε συναντηθεί μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της, κατέθεσε στον εισαγγελέα πως ο Αρβανιτίδης την ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συνάντησης με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Οι επαφές αυτές φέρεται να αφορούσαν την βοήθεια της διαιτησίας προς Βέροια, όπως αναφέρει η μάρτυρας.

Παράλληλα η Α.Τ. επικοινώνησε με την εκπομπή λέγοντας πως έχει δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα: «Είχα απειλητικά τηλεφωνήματα. Μου είπαν αν βγεις ξανά στην εκπομπή ξέρουμε που θα σε βρούμε».

Αναλυτικά το απόσπασμα της κατάθεσης: «Γνωρίζω προσωπικά τον Πρόεδρο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη από το 2006 μέχρι το 2012, όταν και διατηρούσα μία στενή σχέση μαζί του. Λόγω της ανωτέρω σχέσης παρακολουθούσα σχεδόν όλους τους αγώνες της Βέροιας εντός και εκτός έδρας. Στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας ταξίδευα μαζί.

Ένα άλλο περιστατικό που θέλω να σας καταθέσω είναι το εξής: κατά τη χρονική περίοδο 2010-2012, ο Πρόεδρος της Βέροιας συναντήθηκε περίπου τέσσερις φορές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη στα γραφεία που διατηρεί ο δεύτερος στον Πειραιά. Συνδετικός κρίκος των δύο ανδρών υπήρε ο κ. Κουρίδης, νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σε καφέ του Πειραιά, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του κ. Μαρινάκη, συνάντηση μεταξύ του κ. Αρβανιτίδη, του κ. Κουρίδη και ενός ακόμη προσώπου παράγοντα της ΕΠΟ, του οποίου τα στοιχεία δεν θυμάμαι. Σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκα και εγώ. Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Κουρίδης συμβούλευε τον κ. Αρβανιτίδη για το πως έπρεπε να φερθεί κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά του είπε: «θα πας, δεν θα καθίσεις πολύ Γιώργο... αν τον δεις πολύ νευριασμένο, φύγε και θα σου κλείσω εγώ ένα άλλο ραντεβού, και αν όχι, κάθισε και συζήτησε το πρόβλημά σου». Πράγματι ο κ. Αρβανιτίδης επισκέφτηκε τα γραφεία του κ. Μαρινάκη και, μετά από μία συνάντηση περίπου μισής ώρας, επέστρεψε χαρούμενος και αποχωρήσαμε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής μας, πληροφορήθηκα από τον κ. Αρβανιτίδη τα εξής για την παραπάνω συνάντηση: ότι το περιεχόμενο της συζήτησης κατά το μεγαλύτερο μέρος της αφορούσε τη διαιτησία και τη βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα της Βέροιας. Μου είπε, επίσης, ότι πολλοί θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κ. Μαρινάκη, αλλά ήταν ο μοναδικός που τον γνώριζε.

Προσωπική εκτίμηση μου είναι ότι η ομάδα της Βέροιας έχει βοηθηθεί από τη διαιτησία χάριν της γνωριμίας του κ. Αρβανιτίδη τόσο με τον κ. Κουρίδη όσο και με τον κ. Μαρινάκη. Χαρακτηριστικό, κατά την άποψή μου, είναι το γεγονός ότι σε κάποια από τα ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια της Βέροιας, στα οποία κρινόταν ακόμα και η παραμονή της στην κατηγορία, ο κ. Αρβανιτίδης που είναι ένα ιδιαίτερα αγχώδης άνθρωπος, δεν έδειχνε καμία ανησυχία, απεναντίας δε σε κάποια από αυτά ούτε καν είχε επισκεφθεί το γήπεδο, παραμένοντας στο γραφείο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: