moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Ιταλικα σεναρια» για Ολυμπιακό και Βίντιτς και Ιντερ για δύο ερυθρόλευκους

«Ιταλικα σεναρια» για Ολυμπιακό και Βίντιτς και Ιντερ για δύο ερυθρόλευκους

«Ολυμπιακός για Βίντιτς και Ιντερ για δύο ερυθρόλευκους»
Αναμενομενο ειναι να διαβασουμε πολλα σεναρια απο πολλες χωρεςγια μεταγραφες,μετακινησεις ποδοσφαιριστων κλπ.
Για μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ειναι λογικο να συμβαινει και να εμπλεκονται ονοματα παρα πολλων αθλητων για ερθουν υπο μορφες δανεισμου ,αγορας η με οποιονδηποτε αλλο τροπο.
Αλλωστε ειναι ο μοναδικος υγιης αθλητικος συλογος στην Ελλαδα και με εναν προεδρο σαν τον Βαγγελη Μσρινακη που μπορει να γκρεμισει τα τσιμεντα ανα πασα στιγμη.

Επισης ουτε ειναι η πρωτη φορα ουτε θα ειναι η τελευταια για τους ποδοσφαιριστες της ομαδας.
Υπαρχουν ποδοσφαιριστες πολυ μεγαλης κλασης στον Ολυμπιακο που θα ηθελαν πολλοι κορυφαιοι αθλητικοι συλογοι στον πλανητη.
Συνεχιζονται λοιποντα σεναρια απο Ιταλια μερια, με στοιχεία ικανά να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό μείγμα βλέπουν οι Ιταλοί πως μπορούν να δημιουργήσουν Ολυμπιακός και Ίντερ.
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttomercato» εμπλέκει τις υποθέσεις των Ρομπέρτο και Μαζουακού, όπου στο παρελθόν είχαν βρεθεί στα ρεπορτάζ των «νερατζούρι», με αυτή του Νεμάνια Βίντιτς, που φημολογείται πως απασχολεί τους Πειραιώτες.
Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ζητήσουν πληροφορίες για το μέλλον του Σέρβου στόπερ στο «Μεάτσα», τονίζοντας παράλληλα πως πλέον ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει μόνο η σχέση που αφορούσε τον Ισπανό γκολκίπερ και τον 21χρονου αριστερού μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: