moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αγγελοπουλοι:Μονο υπερηφανεια για αυτην την ομαδα

Αγγελοπουλοι:Μονο υπερηφανεια για αυτην την ομαδα
 

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό του Φάιναλ Φορ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς, ανέφεραν ότι μόνο υπερηφάνεια νιώθουν γι’ αυτή την ομάδα και όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως «ο Ολυμπιακός είναι και παραμένει η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας επταετίας στην Ευρώπη.
 Είπαμε στα παιδιά πως τους θεωρούμε πρωταθλητές. Αδειασε, όμως, η ομάδα μετά τον ημιτελικό», ενώ  στη συνέχεια  ζητήθηκε  από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός να βαθμολογήσει την πορεία της ομάδας του και ο ίδιος της έβαλε «σχεδόν άριστα.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπαρτσελόνα τρεις φόρες, νίκηε την ΤΣΣΚΑ που έχει πενταπλάσιο μπάσκετ, την Φενέρ, την Εφές και παίζοντας μπάσκετ που αρέσει σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα».
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του είπε πως «είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα.  Είναι ο τρίτος τελικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο τέταρτος τα τελευταία έξι χρόνια.
 Οπως είπε ο αδελφός μου, είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδ τα τελευταία επτά χρόνια στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια, γιατί είχαμε παίξει με ένα μεγαθήριο προχθές, την ΤΣΣΚΑ».
Για  τις 14 χαμένες βολές του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι «πιο σημαντικές ήταν «οι επτά του πρώτου ημιχρόνου», ενώ ανέφερε επίσης πως «σε ένα Φάιναλ Φορ όλα είναι οριακά. Η ΤΣΣΚΑ έχασε προχθές ένα παιχνίδι που για κάποιους ήταν δικό της. Σήμερα χτυπήσαμε το παιχνίδι παρότι δεν είχαμε ενέργεια».
Τέλος, ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε  πως «δεν υπάρχει απογοήτευση. Μόνο υπερηφάνεια. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πριν από τον αγώνα ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, ο Ομπράντοβιτς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού μάς έδωσαν συγχαρητήρια», αλλά και πως  «υπάρχουν δεδομένα.
Η Ρεάλ είχε πιο εύκολο Ομιλο στον Τοp 16, είχε έναν εύκολο ημιτελικό και ήταν ο τρίτος της συνεχόμενος τελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: