moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Είδε Βούκιτς ο Περέιρα

Είδε Βούκιτς ο Περέιρα


Στην Σκωτία για να δει από κοντά τον Χάρις Βούκιτς βρέθηκε ο Βίτορ Περέϊρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρέιντζερς με την Κουίν οφ Σάουθ για τα πλει-οφ ανόδου (1-1), θέλοντας να εξετάσει την περίπτωση του 22χρονου Σλοβένου, σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT DAY.

Ο Χάρις Βούκιτς, ανήκει στη Νιούκαστλ και αγωνίζεται δανεικός στη Σκωτία έχοντας συμπληρώσει μέχρι στιγμής 15 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 8 φορές.
Ο Σλοβένος που ειχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη πήγε στους «ανθρακωρύχους» το 2009 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αγώνα του League Cup παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Στη Νιούκαστλ έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς και ο δανεισμός του στους Ρέιντζερς είναι ο τρίτος στη σειρά μετά από αυτούς σε Κάρντιφ και Ρόδεραμ.
Ο Βούκιτς ανήκει στον γνωστό μάνατζερ Ραμαντάνι, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τους Πειραιώτες (στις περιπτώσεις των Φέισα, Γκρμπιτς και Κάταϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: