moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Προσεγγισε» Σακό ο Ολυμπιακός (video)

  «Προσεγγισε» Σακό ο Ολυμπιακός (video)



Τα πιο όμορφα μεταγραφικά κόλπα γίνονται όταν κανείς δεν τα παίρνει χαμπάρι. Κάπως έτσι πήγε να γίνει με τον Ολυμπιακό και τον Μπακαρί Σακό.
Οι Πειραιώτες, προ ημερών, προσέγγισαν τον 27χρονο διεθνή με το Μάλι εξτρέμ (παίζει και επιτελικός) της Γουλβς και του εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε κολακευμένος ωστόσο, στην παρούσα φάση όπως εξήγησε στους Πειραιώτες, τον ενδιαφέρει κυρίως ν’ αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ απ’ όπου έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του και τις εξετάζει (σ.σ.: με 15 γκολ και 10 ασίστ φέτος, λογικό είναι…).
Ο Σακό, που άρχισε την καριέρα του στη Σατορού και έπαιξε με επιτυχία στην Σεντ Ετιέν, ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές Γαλλίας αλλά προτίμησε την ανδρών του Μάλι.
 Είναι ελεύθερος κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό για πολλές ομάδες.
Εκτός απροόπτου, σύντομα, θα κλείσει σύντομα σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλίας.
Αν στραβώσει κάτι ίσως και να έχει τύχη ο Ολυμπιακός.
Αναφερεται πως το όλο στόρι που είναι 100% αληθινό για να έχουμε κατά νου πώς κινείται, ή μπορεί να ξανακινηθεί, ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο που (τυπικά δεν) άρχισε.
Δειτε το προφιλ του Σακο στο ESPN FC

Με άκρα μυστικότητα οι ερυθρόλευκοι μίλησαν με τον διεθνή εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: