moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Οι ελληνικές «σφυρίχτρες» σε διεθνείς διοργανώσεις

Οι ελληνικές «σφυρίχτρες» σε διεθνείς διοργανώσεις

Οι ελληνικές «σφυρίχτρες» σε διεθνείς διοργανώσεις
Τους Έλληνες διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν ματς διεθνών διοργανώσεων ανακοίνωσε η ΕΠΟ, μετά από ενημέρωση της UEFA και της FIFA.
Τις τέσσερις διοργανώσεις που θα έχουν ελληνική διαιτητική παρουσία ανακοίνωση η ΕΠΟ, μετά από ενημέρωση της FIFA και της UEFA. Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Ελπίδων που θα γίνει 17-30/6 στην Τσεχία ορίστηκε ελληνική πεντάδα που αποτελείται από τους: Αναστάσιο Σιδηρόπουλο (Διαιτητής), Δαμιανό Ευθυμιάδη, Πολυχρόνη Κωσταρά (Βοηθοί), Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης (επιπρόσθετοι).

Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών U19, που θα γίνει 15-27 Ιουλίου στο Ισραήλ επιλέχθηκε η Ελένη Λαμπαδαρίο, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που θα γίνει 6 Ιουνίου-5 Ιουλίου στον Καναδά Καναδάς) τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Θάλεια Μήτση, με βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Στον τελικό τουρνουά του Regions΄ Cup 26 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου στην Ιρλανδία επιλέχθηκε ο βοηθός διαιτητής Αλέξανδρος Γρεβένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: