moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση (videos)

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση(videos)

Σε δηλωσεις προεβησαν αμεσως μετα την ληξη του τελικου στην καθιερωμενη συνεντευξη Τυπου ο προπονητης Γιαννης Σφαιροπουλος και οι παικτες του Ολυμπιακου.
Υποσχεση για το Πρωταθλημα εδωσε ο Πριντεζης

Σφαιρόπουλος: «Περήφανοι για την πορεία μας»

Μπορεί να μην ήπιε… νερό, όμως ο δρόμος και η προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός μέχρι τον τελικό, γεμίζει όλους με περηφάνια, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Περήφανοι για την πορεία μας»
Αναλυτικά όσα είπε ο Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου
«Υπάρχει απογοήτευση σε μας, αλλά βαθιά μέσα μας είμαστε περήφανοι, γιατί φτάσαμε στον τελικό για μια ακόμη χρονιά. 
Η σεζόν δεν άρχισε καλά, αλλά παρά τις δυσκολίες παλέψαμε και φτάσαμε σε ένα ακόμη Final Four. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όλα τα μέλη του τιμ και όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έφεραν την ομάδα σε έναν ακόμη τελικό. 
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν όλη τη χρονιά και ήταν δίπλα μας. 
Τους υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε σε άλλους τελικούς και τίτλους. 
Τώρα εστιάζουμε στον τελευταίο μας στόχο, το πρωτάθλημα».

Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια. Έπαιξαν πολύ καλά σήμερα και έτσι όπως έπαιξαν νίκησαν δίκαια. 

 Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο για μια ακόμη φορά, απέναντι σε δύσκολες συνθήκες, γιατί αντιμετωπίζαμε μια πλήρη και με πολλές λύσεις ομάδα, που έπαιζε στην έδρα της. Αρχίσαμε καλά την πρώτη περίοδο, αλλά δεν συνεχίσαμε έτσι.
 Η άμυνά μας έκανε καλή δουλειά και το τελικό σκορ μας αδικεί. Δυστυχώς οι αριθμοί λένε την αλήθεια, επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, τα ποσοστά μας σε βολές και τρίποντα δεν ήταν καλά, ενώ είχαμε έλλειμμα ενέργειας.
 Μετά τα 16 επιθετικά ριμπάουντ στον ημιτελικό, σήμερα είχαμε μόλις 5. 
Στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο η Ρεάλ πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ, κυρίως με τον Κάρολ. 
Αυτά άλλαξαν το μομέντουμ του αγώνα και μετά από αυτό ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε έχοντας υπόψη μας την ποιότητα της Ρεάλ.

Σπανούλης: «Είχαμε έλλειψη ενέργειας»

Άξια χαρακτήρισε τη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας ότι έμεινε από δυνάμεις η ομάδα του και πως έγινε υπέρβαση με Μπαρτσελόνα. «Πρέπει αν είμαστε πνευματικά δυνατοί».

Σπανούλης: «Είχαμε έλλειψη ενέργειας»
Υπερήφανος για την πορεία του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης και χαρακτήρισε άξια τη νίκη (78-59) τη νίκη των Ισπανών. Ο αρχηγός των Πειραιωτών σχολίασε ότι έγινε η υπέρβαση στα play offs κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας, μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

«Πρέπει να ζεις και την απέναντι πλευρά. Το είπα και χθες που νικήσαμε. Είμαι υπερήφανος. Κάναμε υπέρβαση με Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. 
Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Αυτό φάνηκε στα σουτ που χάσαμε και στα ριμπάουντ που χάσαμε και στις βολές. Κάναμε λάθη τη στιγμή που ξέφυγε η Ρεάλ στο σκορ. Το άξιζε. 
Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε τα play offs τώρα. Τα σουτ που βάλαμε σε άλλα Final-4 στο τέλος, τα έβαλε αυτήν τη φορά η Ρεάλ στο τέλος και μας έκοψε την ψυχολογία», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όταν χάνεις τελικό πάντα υπάρχει στενοχώρια. Όταν μαθαίνεις να χάνεις, είσαι νικητής κάποια στιγμή. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί από εδώ και πέρα».

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν ολοκληρώθηκαν και για τη συνέχεια ο 32χρονος γκαρντ τόνισε: «Πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και με τον κόσμο μαζί μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. 
Για το πλεονέκτημα παίζαμε στο πρωτάθλημα, διότι βοηθάει το να παίζεις στο σπίτι σου, όπως συνέβη με τη Ρεάλ. Όταν παίζεις στο σπίτι σου, παίζεις στο σπίτι σου, είναι αλλιώς. 
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο πάρα πολύ που ήρθε εδώ, δίνοντας χρήματα σε πολύ δύσκολο οικονομικά καιρό».


Λοτζέσκι: «Μείναμε από δυνάμεις»

Στην έλλειψη δυνάμεων απέδωσε τη μεγάλη διαφορά της ήττας του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι: «Μείναμε από δυνάμεις»
Ο διεθνής Βέλγος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν έπαιξαν καλά και πως απογοητεύτηκαν από την ήττα, αλλά η ζωή συνεχίζεται, στάθηκε στο πως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και έφτασαν στο φάιναλ φορ και πως ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος πλέον. Αναλυτικά:
«Είναι πιθανό ότι ήταν θέμα δυνάμεων απόψε. Νομίζω πως δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, αλλά περήφανοι για όσα καταφέραμε. Πρέπει να μείνουμε με ψηλά το κεφάλι.
Φτάσαμε ένα παιχνίδι μακριά. Ξεπεράσαμε τους τραυματισμούς. Προκριθήκαμε στο Final Four, παρότι είχαμε το μειονέκτημα έδρας με την Μπαρτσελόνα. Αφήσαμε πίσω μας την ΤΣΣΚΑ. Χάσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της. Τι να κάνουμε;
Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή, αλλά στενοχωρημένος γιατί χάσαμε. Έβαλα κάποια σουτ στην αρχή, αλλά σημασία έχει ότι δεν νικήσαμε. Πρέπει πλέον να προσέξουμε στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Λαφαγέτ: «Είμαστε σαν οικογένεια και θα επιστρέψουμε»

Οικογένεια χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ολιβερ Λαφαγέτ και περιμένει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν δυναμικά την επόμενη χρονιά, μετά την ήττα στον τελικό της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ.

Λαφαγέτ: «Είμαστε σαν οικογένεια και θα επιστρέψουμε»
Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως έφτασαν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και πως θα επικεντρωθούν στην κατάληψη του ελληνικού πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας χαρά το να αγωνίζεται δίπλα στους συγκεκριμένους παίκτες.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Ήμασταν κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε τώρα μπροστά μας το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε στρέφουμε εκεί την προσοχή μας.

Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, με αυτούς τους συμπαίκτες. Είμαστε σαν οικογένεια. Θα επιστρέψουμε του χρόνου».

Πρίντεζης: «Είμαστε περήφανοι»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε από την Ρεάλ, όμως ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην υπερηφάνεια που διακατέχει άπαντες στην ομάδα για την συνολική προσπάθεια.

Πρίντεζης: «Είμαστε περήφανοι»
Ανάμικτα συναισθήματα για τον Γιώργο Πρίντεζη μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του, που τους οδήγησε κοντά σε ακόμη έναν τίτλο.
Εν συνεχεία έριξε το βάρος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε η χρονιά να κριθεί επιτυχημένη.

Αναλυτικά:
«Δεν θα έλεγα ζήτημα ενέργειας, πολλοί οι λόγοι που χάνεις έναν τελικό. Στέκομαι μόνο στο ότι πρέπει όλοι μας να νιώθουμε υπερήφανοι, ξεπεράσαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Το πήρε η Ρεάλ, σέβομαι κάθε αντίπαλο και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο.
Και εντός και εκτός έδρας έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας και όλος ο κόσμος που ήρθε εδώ σε τόσο δύσκολες εποχές, αυτό κάτι λέει. Πρέπει από αυτό να βγούμε πιο ομάδα.
Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, έτσι και πάρουμε το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό σε ένα τελικό Ευρωλίγκας η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη».

Ντάρντεν: «Χάσαμε τα ριμπάουντ»

Στην απώλεια των ριμπάουντ απέδωσε περισσότερο ο Τρεμέλ Ντάρντεν την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ντάρντεν: «Χάσαμε τα ριμπάουντ»

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν έγιναν λάθη στην τακτική και πως το ματς ήταν «κλειστό» στη μεγαλύτερη διάρκεια. Θεωρεί πως οι «μερένχες» πήραν δίκαια τον τίτλο και πως τους έχει απομείνει ο στόχος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Δεν πιστεύω πως κάναμε λάθη στην τακτική. Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν "κλειστό". Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Πάντα θα θες να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα. Είναι μεγάλος στόχος, αλλά έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: