moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Συλλήψεις στο ΟΑΚΑ,γυιος πρώην υπουργού στην προβοκάτσια

 Συλλήψεις στο ΟΑΚΑ,γυιος πρώην υπουργού στην προβοκάτσια

Όπως στα Χανιά, έτσι και στο ΟΑΚΑ έγραψαν υβριστικά συνθήματα.
Ο βρώμικος πόλεμος εκτός γηπέδων σε βάρος του Ολυμπιακού συνεχίζεται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με νέο... κατορθωμα τα υβριστικά συνθήματα που έγραψαν στο ΟΑΚΑ κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Η αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη τριών ανηλίκων, που εισέβαλαν στο ΟΑΚΑ με σκοπό να γράψουν με σπρέι συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο,γυιος πρώην υπουργού στην προβοκάτσια
Οι δράστες πρόλαβαν να γράψουν κάτι, αλλά οι αρχές του συνέλαβαν επ αυτοφώρω. Μάλιστα ήδη σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.
Από πλευράς Ολυμπιακού λέγεται πως οι τρεις ανήλικοι (ηλικίας 17 ετών) είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και θαμώνες της «Θύρας 13», που είχαν σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει του αποψινού αγώνα. 
Ο Ολυμπιακός θα απαντήσει πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την κατάκτηση του κυπέλλου και τη συσπείρωση των οπαδών του στις εξέδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: