moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Συνάντηση μικρών φίλων στην Τεχνόπολις στο Γκάζι»

«Συνάντηση μικρών φίλων στην Τεχνόπολις στο Γκάζι»

«Συνάντηση μικρών φίλων στην Τεχνόπολις στο Γκάζι»
Ένα ξεχωριστό και ευχάριστο δίωρο είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν στην Τεχνόπολις στο Γκάζι το Σάββατο το μεσημέρι.
 Εκεί είχε μεταφερθεί το...σκηνικό από τις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» στις οποίες έχουν ενταχθεί και τα μαθήματα Καποέιρα και για δυο περίπου ώρες μικροί και μεγάλοι εξασκήθηκαν στην συναρπαστική Πολεμική Τέχνη υπό τις οδηγίες του κορυφαίου δασκάλου του είδους, τον Μουράλια. 

Ο Βραζιλιάνος δάσκαλος με καταγωγή από το Μπέλο Οριζόντε δίδαξε τα μυστικά της Καποέιρα στη «Συνάντηση μικρών φίλων στην Τεχνόπολις στο Γκάζι» μετατρέποντας για δυο ώρες σε...Βραζιλία το κέντρο της Αθήνας.  
Ο σκοπός του συγκεκριμένου event ήταν να βγουν για λίγο τα παιδιά από την αίθουσα των Εγκαταστάσεων των Πολεμικών Τεχνών και να διασκεδάσουν σε άλλους χώρους. Το παρών έδωσαν περίπου 50 μικρά παιδάκια που μυήθηκαν στα μυστικά της βραζιλιάνικης Πολεμικής Τέχνης.
Μουράλια: «Σαν να ήμουν στη Βραζιλία»
Ο ινστράκτορ Μουράλια σχολίασε στο osfp.gr : «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδάκια και τους γονείς που συμμετείχαν. Ένιωσα πολύ έντονα και σαν να ήμουν πάλι στη Βραζιλία. Ήταν πολύ όμορφο και για μένα και για τους συμμετέχοντες. Ελπίζω να γίνει σύντομα μια νέα τέτοια διοργάνωση και με ακόμα περισσότερες συμμετοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: