moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

H συνεντευξη Τυπου και οι δηλωσεις (videos)

H συνεντευξη Τυπου και οι δηλωσεις (videos) 

Σε δηλωσεις προεβησαν αμεσως μετα την ληξη της αναμετρησης και την κατακτηση του τιτλου του Τελικου Κυπελλου Ελλαδος ο κοουτς Περειρα και οι παικτες αλλα και ο Δημαρχος Πειραια Γιαννης Μωραλης

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου με την Ξάνθη.
 
Μέχρι το 63' και το καταπληκτικό γκολ του Τσόρι ο Ολυμπιακός είχε δυσκολίες. Τελείωσε το ματς με άνεση. Τι γεύση σας άφησε τελικά το παιχνίδι; Και επίσης ένα σχόλιο για το γκολ του Τσόρι.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα. Αυτό συνέβη γιατί η Ξάνθη μας πίεσε πολύ ψηλά, μας δημιούργησε προβλήματα, ενώ εμείς δεν είχαμε την πίεση όπως την θέλαμε. Δεν κάναμε σωστές και οργανωμένες επιθέσεις όταν κερδίζαμε την μπάλα. Αυτό μας έκανε να φαινόμαστε ανεπαρκείς στην επίθεση. Στη συνέχεια η αλήθεια είναι ότι βελτιωθήκαμε, οργανώσαμε καλύτερα την άμυνά μας, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στη συνεργασία και μετά το γκολ του Τσόρι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς και το αποτέλεσμα ήρθε πολύ άνετα για εμάς. Είναι ένα πολύ όμορφο γκολ από έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Και επίσης ένα σημαντικό γκολ γιατί άνοιξε το παιχνίδι και μας βοήθησε για να κατακτήσουμε τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς. Είμαστε ευχαριστημένοι που τελειώνει η χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ».

Κλείνει η χρονιά όπως την είχατε φανταστεί; Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πετύχει ο Ολυμπιακός και δεν το πέτυχε;

«Είναι αλήθεια θα θέλαμε να έχουμε πετύχει κάτι περισσότερο στο Europa League, θα θέλαμε να είχαμε προχωρήσει στην Ευρώπη. Εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο για εμάς να διορθώσουμε κάποια λάθη και για αυτό αποκλειστήκαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε το πρωτάθλημα με 13 βαθμούς, πήραμε και το Κύπελλο και σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά».

Ο κ. Λουτσέσκου είπε ότι το ματς κρίθηκε στο λάθος του Μπέρτου. Η εμφάνισή σας ανεξάρτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου σας ικανοποίησε;

«Πάντα σέβομαι τις απόψεις των προπονητών και επαναλαμβάνω πώς συμφωνώ ότι στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Στην επανάληψη επανήλθαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια».

Ξεκινήσατε την θητεία σας στον Ολυμπιακό με ένα παιχνίδι στα Πηγάδια κερδίζοντας 3-1 την Ξάνθη και ολοκληρώσατε τη χρονιά με το ίδιο σκορ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο στον τελικό. Κάποιο ποσοστό ανήκει και στον Μίτσελ;

«Φυσικά έχει μέρος της αξίας των δύο τίτλων ο Μίτσελ, γιατί εκείνος έφτασε την ομάδα μέχρι το παιχνίδι στην Ξάνθη και εκείνος είχε προχωρήσει στους πρώτους γύρους του Κυπέλλου. Μοιράζομαι τον τίτλο με τον Μίτσελ. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές γιατί εκείνοι έπαιξαν τα ματς, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τον πρόεδρό μας. Οι τίτλοι δεν ανήκουν στους προπονητές».

Πώς θα επιτευχθεί ο στόχος της υψηλής απόδοσης αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού;

«Υπήρχαν ματς που παίξαμε με καλή ποιότητα, υπήρχαν ματς που κερδίσαμε επειδή επιμέναμε πολύ. Υπήρχαν ματς όλων των ειδών. Όμως έχουμε καταλήξει στο να κερδίσουμε δύο τίτλους και αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με την Ξάνθη για παράδειγμα παίξαμε τρεις φορές και την κερδίσαμε τρεις φορές. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ και να φέρουμε ακόμα καλύτερους ποδοσφαιριστές, όμως, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Θα θέλατε να αφιερώσετε κάπου τους τίτλους;

«Στους φιλάθλους μας, στον πρόεδρό μας που είναι δίπλα μας, στους παίκτες και στις οικογένειές τους για την στήριξη που δίνουν στους ποδοσφαιριστές». 


O προπονητης της Ξανθης δηλωσε: Ψηλα το κεφαλι


  Φορτούνης Να κατακτήσουμε και του χρόνου τους στόχους μας

Θεοδωρίδης Πως να φύγει ένας προπονητής που πήρε νταμπλ 

 Δηλώσεις Γίαννη Μώραλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: