moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό

Και τώρα... Νταμπλ!
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών με συνολικά 2-0 νίκες στους ημιτελικούς, αφού κέρδισε τον Ν.Ο.Β. σχετικά εύκολα με 10-5 και μέσα στην Βουλιαγμένη, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη του Θρύλου και στο Παπαστράτειο (10-4),  επιβεβαιώνοντας έτσι την καθολική του ανωτερότητα αλλά και την καλή φόρμα στην οποία βρίσκετε αυτή τη στιγμή η ομάδα. 
Στον τελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, αφού κέρδισε δυο φορές τον Εθνικό.
Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα καταφέρνοντας να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο με 0-3, με γκολ των Μυλωνάκη, Φουντούλη και Δελακά. Ο Χρυσοσπάθης μείωσε για την Βουλιαγμένη σε 1-3 αλλά ο Γούνας είπε την τελευταία κουβέντα σκοράροντας το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ δυνατά στην άμυνα με ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό γήπεδο και με την ανοχή των διαιτητών που επέτρεψαν το πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων,  κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο 1 γκολ (Μάγιαρακ) και να σκοράρει 2 γκολ, με τους Καπότση και Μασμανίδη. Αξίζει να σημειωθεί οτι Γαλανίδης ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ματς προσέφερε ίσως το χαϊ λαιτ της αναμέτρησης, με την διπλή απόκρουση που έκανε στο τέλος του οκταλέπτου και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε το ίδιο δυνατά όπως στην έναρξη του ματς και με δυο γκολ των Μουρίκη και Γούνα αποσπάστηκε στο σκορ, με 4 τέρματα. 


Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και πλησίασε και πάλι με δυο τέρματα των Καπότση και Κοπελιάδη, αλλά αμέσως ο Βλαχόπουλος με ενα εξαίσιο τέρμα έγραψε το 5-8.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη προσπαθούσε και πάλι με δυνατό παιχνίδι στην άμυνα να πιέσει τους ερυθρόλευκους οι οποίοι δείχνοντας χαρακτήρα δεν απάντησαν στο αντιαθλητικό παιχνίδι.
 Με εξαιρετική άμυνα και ακόμα μια τρομερή απόκρουση του Γαλανίδη σχεδόν από το ένα μέτρο, δεν επέτρεψαν στην Βουλιαγμένη να σκοράρει, ενώ τα δυο γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, διαμόρφωσαν το τελικό 10-5. 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 2-3, 0-2

Η διακύμανση:
1ο Οκτάλεπτο 0-1 Μυλωνάκης (7:04), 0-2 Φουντούλης (π/π, 4:33), 0-3 Δελακάς (π/π, 2:36), 1-3 Χρυσοσπάθης (π/π, 2:08), 1-4 Γούνας (π/π, 1:30),
2ο Οκτάλεπτο 2-4 Καπότσης (π/π, 7:02), 2-5 Μάγιαρακ (π/π, 4:48), 3-5 Μασμανίδης (3:53),
3ο Οκτάλεπτο 3-6 Μουρίκης (5:21), 3-7 Γούνας (π/π, 2:21), 4-7 Καπότσης (2:07), 5-7 Κοπελιάδης (π/π, 1:08), 5-8 Βλαχόπουλος (0:50),
4ο Οκτάλεπτο5-9 Γούνας (2:46), 5-10 Γούνας (π/π, 0:01).

ΝΟΒ (Τεο Λοράντος) : Τσαλκάνης, Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης 1, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης 2, Τίγκας, Μαυρωτάς, Ζερδεβάς, Λουιζίδης, Ποταμιάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος) : Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 1, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ 1, Γούνας 4, Γαλανίδης.

Θεόδωρος Βλάχος
“Στα πλέι οφ έχουμε πει ότι θέλουμε να είμαστε αποφασισμένοι, κρίνεται ο τίτλος, στην κανονική περίοδο είχαμε κι άλλα στο μυαλό μας. Νομίζω ότι η προσπάθεια των παιδιών είναι αρκετά καλή και σοβαρή. Η Βουλιαγμένη είναι η μόνη ομάδα που φέτος στην Ελλάδα μας έβαλε δύσκολα.
Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε, άσχετα που το αποτέλεσμα είναι με μία διαφορά 5 γκολ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι.
Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας, θα παίξουμε και φέτος στον τελικό. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στα παιδιά και ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.
Η άμυνά μας είναι το όπλο μας, το δείξαμε και σήμερα. Κρατήσαμε τη Βουλιαγμένη πολύ χαμηλά στο σκορ. Σήμερα δεχτήκαμε πιο πολλές αποβολές εις βάρος μας, οπότε αυτό δίνει ακόμα ένα συν στην άμυνά μας, γιατί αντέξαμε σε πίεση με παίκτη παραπάνω.
Οι δύο ομάδες φέτος έχουν διαφορά δυναμικότητας, έχουμε πιο βαθύ και ποιοτικό ρόστερ και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήρθε αυτή η άνετη επικράτηση”

Δεν υπάρχουν σχόλια: