moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Από Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού

Από Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού

 Τετάρτη του Ομάρ

Μια απλή κάκωση που δεν εμπνέει καμία ανησυχία αποκόμισε ο Μπενίτες από το παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ η κατάσταση του Ελαμπντελαουΐ θα εκτιμηθεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού την Τετάρτη.
Από Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι μαζί με τον κόσμο της ομάδας γιόρτασαν την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος. Ωστόσο, από το κυριακάτικο ματς απέναντι στην Καλλονή προέκυψαν και κάποια… θύματα, αφού Μπενίτες και Ελαμπντελαουΐ αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών.
Για τον Παραγουανό επιθετικό πάντως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία μιας και πρόκειται για μια απλή κάκωση που δεν δείχνει ικανή να τον κρατήσει εκτός των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη SKODA Ξάνθη, ενώ δεν αποκλείεται ο Περέιρα να τον έχει στη διάθεσή του και για το τε τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.
Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ που αποχώρησε την Κυριακή με πρόβλημα στο πόδι, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και φαίνεται πως το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θα εκτιμά σε καθημερινή βάση την πορεία της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: